Ο Στέλιος Μαρκίδης διεκδικεί τη Δημαρχεία Μέσα Γειτονιάς

 Την απόφαση του να επαναδιεκδικήσει τη δημαρχεία της Μέσα Γειτονιάς ως ανεξάρτητος υποψήφιος, ανακοίνωσε ο Στέλιος Μαρκίδης, πρώην δήμαρχος από το 1997 μέχρι το 2001.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωσή του
 
Κατέρχομαι στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές ως Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος.  Η απόφαση να επαναδιεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου αποτελεί καθήκον και υποχρέωση προς όλους τους Συνδημότες μου, μέσα στις νέες συνθήκες που έχει οδηγηθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Οι Δημότες θυμούνται τη γιγαντιαία ανάπτυξη και πρόοδο, που έγινε σε όλους τους τομείς και την πληθώρα έργων που έγιναν και προγραμματίστηκαν κατά την περίοδο 1997-2001 και πιστεύω ότι επιθυμούν να επανέλθει ο Δήμος στην πορεία προς γρήγορη ανάπτυξη και πρόοδο.
 
Η υποψηφιότητα μου, αποτελεί μια πρόταση σε όσους πιστεύουν ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να εξυπηρετά το Δημότη επιλέγοντας ικανά και επιτυχημένα άτομα για να προσφέρουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δίνοντας τους την ευκαιρία να συνεχίσουν και ολοκληρώσουν την επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία των Δήμων προς τον εκσυγχρονισμό και την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Η απόφαση μου να επαναδιεκδικήσω  το αξίωμα του Δημάρχου αποτελεί επιλογή για προσφορά, στα κοινά, στηριγμένη στις αντιλήψεις μου για κοινωνία με δημοκρατικούς θεσμούς με ίσες ευκαιρίες και ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις για όλους και με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη στην λήψη αποφάσεων που τον αφορούν.
Χρειάζεται επαναφορά της δυναμικής προσπάθειας της πενταετίας (1997-2001) με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και ορθολογιστικό προγραμματισμό που θα καθορίσει τις προτεραιότητες μέσα στα πλαίσια και της ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δημιουργώντας ένα μακρόπνοο σχέδιο που θα οδηγήσει τον Δήμο μας με επιτυχία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κατέρχομαι στις εκλογές ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος.  Η επίλυση των τεραστίων και πολλαπλών προβλημάτων του Δήμου μας απαιτεί συναίνεση και συνεργασία όλων των δυνάμεων στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως και των κοινωνικών φορέων του Δήμου.  Γι’ αυτό, δηλώνω απερίφραστα και χωρίς ενδοιασμούς ότι κριτήριο κάθε απόφαση μου θα εξακολουθήσει να είναι τα καλών νοούμενα συμφέροντα του Δήμου μας έχοντας ως βασική αρχή ότι θα λειτουργώ ως Δήμαρχος όλων των Δημοτών και χωρίς οποιεσδήποτε σκοπιμότητες κομματικές ή άλλες μικροπολιτικές, κριτήρια και αρχές που έχω εφαρμόσει και τα προηγούμενα χρόνια με προσωπικό πολιτικό κόστος. Η υποψηφιότητα μου αποτελεί μια πρόταση για αναπτυξιακή και διεκδικητική πορεία για παρά πέρα βελτίωση του Δήμου μας.   Είναι ταυτόχρονα συναινετική , αντιπολιτική και μακριά από προσωπικές αντιπάθειες και σκοπιμότητες, γι’ αυτό καλώ όλους τους Δημότες και Δημότισσες, τους νέους και τις νέες σε μια συλλογική προσπάθεια που θα υπηρετήσει το Δήμο Μέσα Γειτονιάς, στο αγώνα για ένα σύγχρονο και όμορφο Δήμο.

Καλώ όλους τους συνδημότες μου να μοιραστούν το όραμα μαζί μου.  Μια τοπική Αυτοδιοίκηση που θα είναι δική τους που οι ίδιοι θα την διαμορφώνουν θα την τροποποιούν θα την βελτιώνουν.  Μία αυτοενεργό εξουσία και μηχανισμός που ασκεί δημόσια διοίκηση κατά κρατική παραχώρηση. Για ένα θεσμό άμεσης Δημοκρατίας.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Με ντέρμπι αλλά και φαινομενικά εύκολες μάχες οι εκλογές στη Λάρνακα-Ποιους υποστηρίζουν τα κόμματα
Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Στέλνει μηνύματα η Πασχαλινή εγκύκλιος του Αρχιεπισκόπου-«Χρέος μας να περιφρουρήσουμε την Εθνική αξιοπρέπειά»
Επιμένουν για δυο Κράτη οι Τούρκοι-«Δεν υπάρχει πια θέμα για συνομοσπονδία ή ομοσπονδία»
Έστειλε μηνύματα ο Κόμπος για το Κυπριακό- «Λύση στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ»
Με τοπικιστικά κριτήρια οι εκλογές στην Αμμόχωστο-Η πολυκοσμία στο Παραλίμνι και η μάχη του κατεχόμενου δήμου
Καρογιάν: Πρωταρχική επιδίωξη της ΔΗΠΑ να τερματιστεί η κατοχή
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία
Κίρμπι: Σε μερικές μέρες ανοίγει το τεχνητό λιμάνι στη Γάζα για ανθρωπιστική βοήθεια από Κύπρο
«Βήμα για σοβαρή αντιμετώπιση βίας κατά γυναικών η νέα Οδηγία»-Όσα υποστηρίζουν Κύπριοι Ευρωβουλευτές