Υπό κράτηση 27χρονος για τα επεισόδια στον αγώνα στην Πάφο

Ένα 27χρονο από Λευκωσία, κάτοικο Λακατάμιας, ο οποίος καταζητείτο για την υπόθεση ων επεισοδίων π  ου διαδραματίστηκαν στο κοινοτικό γήπεδο Κουκλιών, στις 20 Νοεμβρίου, συνέλαβε η Αστυνομία.

Συνελήφθηκαν συνολικά πέντε προσώπων, ηλικίας 31, 31, 18, 16 και 27 ετών μέχρι στιγμής από την Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, με γοργούς ρυθμούς  η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει το ανακριτικό έργο σε σχέση με τσ επεισόδια που έγιναν μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Πάφος FC – Αποέλ κάτω των 19 χρόνων, που διεξήχθη  στο κοινοτικό στάδιο Κουκλιών στις 4.20 το απόγευμα στις  20.11.21.

Σήμερα, συνέχισε, συνελήφθη 27χρονος από Λευκωσία, κάτοικος Λακατάμιας, ο οποίος καταζητείτο για την υπόθεση. Η Αστυνομία προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες στην σύλληψη άλλων τεσσάρων προσώπων.  Επίσης, είπε, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 30χρονου εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται και επίσης ενός 28χρονου.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι βία σε αθλητικούς χώρους, οχλαγωγίας, επίθεσης, παρακώλυσης και ματαίωσης αγώνα που  συνέβη στο κοινοτικό γήπεδο Κουκλιών.

Πρόσθεσε επίσης πως η ανακριτική ομάδα αναλύει το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο που έχει στην κατοχή της και δεν αποκλείει να υπάρξουν και νέες συλλήψεις για το περιστατικό αυτό.  Επίσης, συνέχισε, αξιοποιεί οποιαδήποτε μαρτυρία δοθεί στην Αστυνομία προς τον σκοπό όπως όσοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια να εντοπιστούν και να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως η Αστυνομία  απευθύνει έκκληση στο κοινό, οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, 50 περίπου οπαδοί της μιας εκ των δύο ομάδων, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και φέρονται να επιτέθηκαν σε 37χρονο. Από την επίθεση ο 37χρονος τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Δειτε Επισης

Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»
Καμία αναφορά στις επιθέσεις του Ισραήλ από τον πρόεδρο του Ιράν
Ξεκαθαρίζει για πυραύλους στο Ισραήλ μέσω Κύπρου η Κυβέρνηση-«Δεν δόθηκε ποτέ τέτοια άδεια»
Προετοιμάζεται για την επόμενη επίσκεψη Ολγκίν η Λευκωσία-«Αταλάντευτη προσήλωση στις προσπάθειες»
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
ΠΙΝΑΚΕΣ: Πόσες ενστάσεις εγκρίθηκαν στις περιοχές που έβαλε στο μικροσκόπιό του το ΥΠΕΣ
Ενδείξεις πως κόμματα και υποψήφιοι βρίσκονται πίσω από τις ψευδείς εγγραφές στους καταλόγους
Ισραήλ στο Ιράν: Επιλέξαμε να μη χτυπήσουμε πυρηνικές εγκαταστάσεις, θα μπορούσε να είναι χειρότερα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ