14χρονος Τ/κ απειλούσε να κάψει εργαζομένους του Γραφείου Ευημερίας

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 9:30 το πρωί στο Γραφείο Ευημερίας στη Λεμεσό, όταν 14χρονος Τουρκοκύπριος εισήλθε στα κεντρικά γραφεία της υπηρεσίας, στη οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ , ανέβηκε στον τέταρτο όροφο και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τους εργαζόμενους ότι θα βάλει φωτιά να τους κάψει.
 
Ο ίδιος κρατούσε μαζί του δοχείο, υποστηρίζοντας ότι περιέχει βενζίνη.
 
Την οργή του νεαρού προκάλεσε η αποκοπή, όπως υποστήριξε, χρημάτων από το επίδομα που λαμβάνει από το Γραφείο Ευημερίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί ο ανήλικος μετέβη στα γραφεία, ζητώντας από τους υπαλλήλους να του επαναφέρουν ολόκληρο το ποσό του επιδόματος. όταν έλαβε αρνητική απάντηση, έφυγε, επιστρέφοντας λίγο αργότερα με το μπιτόνι. 
 
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο τμήμα και πέρασαν  χειροπέδες στον ανήλικο. Οδηγήθηκε  στην  Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για ανάκριση.
 
Σημειώνεται ότι ο δράστης  είναι γνωστός στην αστυνομία.  Τόσο ο ίδιος όσο και ο 19χρονος αδελφός του δημιουργούν συχνά επεισόδια, με πιο πρόσφατο την προηγούμενη βδομάδα, όταν επιχείρησαν να βάλουν φωτιά στο διαμέρισμά  τους, το οποίο βρίσκεται στην τ/κ συνοικία στη Λεμεσό. Αιτία, κάποιες διαφορές που είχαν με τον πατέρα τους. Ο 19χρονος τελεί υπό κράτηση για την υπόθεση, ενώ ο 14χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος, λόγω του νεαρού της ηλικίας του.
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι του Γραφείου Ευημερίας, τόσο στη Λεμεσό όσο και σε άλλες επαρχίες, έρχονται αντιμέτωποι με επιθετικές και απειλητικές συμπεριφορές ληπτών δημοσίου βοηθήματος και όχι μόνο.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Αλματώδης αύξηση της τιμής του πετρελαίου λόγω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή
Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία με σκόνη στην ατμόσφαιρα
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Παίρνει τις λιμουζίνες, δίνει μικρότερα ηλεκτρικά οχήματα στους αξιωματούχους η Κυβέρνηση-1.6 εκ. ευρώ το κόστος
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή
Πρόοδο στην προσπάθεια εμβάθυνσης της αγοράς κεφαλαιαγορών βλέπει ο Μισέλ
Υπ. Γεωργίας στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας-«Συλλογική ευθύνη η προστασία ωκεανών»
Δήμος Λάρνακας: Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ
Δέσμευση Βουλής για προώθηση υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τον ασθενή