Νεαροί ξάφρισαν δις παιδότοπο-Τέσσερις συλλήψεις, οι τρείς ανήλικοι

Τέσσερα πρόσωπα συνέλαβε η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υποθέσεις κλοπών. Οι τέσσερις εντοπίστηκαν τα ξημερώματα σήμερα κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, που στήθηκε μετά από καταγγελίες ιδιοκτήτη παιδότοπου, στην επαρχία Αμμοχώστου, για κρούσματα κλοπών στο υποστατικό του. 

Συγκεκριμένα, στις 19 Ιουλίου, ο παραπονούμενος κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, άγνωστοι εισήλθαν στο υποστατικό του και αφού προκάλεσαν ζημιές σε 12 κερματοδέκτες παιγνιομηχανών, τους παραβίασαν και έκλεψαν χρηματικό ποσό, που υπήρχε σε αυτούς. 

Τρεις μέρες αργότερα, στις 22 Ιουλίου, ο παραπονούμενος κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, με τον ίδιο τρόπο παραβιάστηκαν έντεκα κερματοδέκτες στο υποστατικό του, με τους δράστες να παίρνουν από μέσα τα χρήματα. 

Για αντιμετώπιση των κλοπών, χθες βράδυ στήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή. Στο πλαίσιο της επιχείρησης μέλη της Αστυνομίας, έθεσαν υπό παρακολούθηση την περιοχή του υποστατικού. Γύρω στη 1.20π.μ. έγιναν αντιληπτοί τέσσερεις νεαροί, να περιφέρονται ύποπτα γύρω από το υποστατικό και να παρατηρούν εντός του.

Ακολούθως οι τέσσερις απομακρύνθηκαν και κρύφτηκαν σε παρακείμενη υπεραγορά, όπου ανακόπηκαν από μέλη της Αστυνομίας. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για 25χρονο, 17χρονο και δύο 15χρονους, όλοι κάτοικοι Λευκωσίας.

Στην κατοχή του 17χρονου και του ενός 15χρονου, εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ διαρρηκτικά εργαλεία εντοπίστηκαν και στο αυτοκίνητο του 25χρονου, μετά από σχετική έρευνα. Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν επίσης 270 κουπόνια που χρησιμοποιούνται στις παιγνιομηχανές, για ανταλλαγή δώρων.

Εναντίον των τεσσάρων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Υποψήφια στις ευρωεκλογές η Ιταλίδα ακτιβίστρια που κρατείται στην Ουγγαρία
Γιατί το Ιράν δεν έχει κανένα συμφέρον να διαρκέσει η κρίση με το Ισραήλ-Αναλυτές εξηγούν
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Ο Μισέλ απάντησε στον Τραμπ για την στήριξη στην Ουκρανία-«Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους»
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Εντοπίστηκε γρίπη των πτηνών στο αγελαδινό γάλα, προειδοποιεί ο ΠΟΥ-Σε πολύ υψηλές ποσότητες ο ιός
Απoρρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού στο Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για το μπάζωμα στα Τέμπη
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο