Στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ η μητέρα του Καλοψιδιώτη: «Παρακολουθούσαν το Φάνο» (Ηχητικό)

«Σπάει» τη σιωπή της η μητέρα του δολοφονηθέντος επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη η οποία λίγα 24ωρα μετά το μακελειό στην Αγία Νάπα αποκαλύπτει ότι ο γιος της παρακολουθείτο τις τελευταίες ημέρες και οι φρουροί του «τσάκωσαν» επ’ αυτοφώρω 2 πρόσωπα, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η αστυνομία ήταν ενήμερη.

Μιλώντας στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ η κ. Κούλα Θεοφάνους Καλοψιδιώτη, ανέφερε ότι περί τα μέσα Ιουνίου οι φρουροί του Φάνου, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, εντόπισαν δυο πρόσωπα να παρακολουθούν τη δισκοθήκη του στην Αγία Νάπα.

‘Όπως η ίδια ισχυρίστηκε, οι φρουροί εντόπισαν τους ύποπτος και ενημέρωσαν αμέσως τον Φάνο ενώ μετά τη δεύτερη περίπτωση, στις 12 Ιουνίου, ο επιχειρηματίας με τη σειρά του «το ανέφερε στην αστυνομία χωρίς όμως να γίνει οτιδήποτε».

 «Η αστυνομία γνωρίζει αλλά…»

Αιχμές κατά της αστυνομίας ως προς την προστασία του επιχειρηματία άφησε η μητέρα του, η οποία ισχυρίστηκε ότι οι αρχές γνώριζαν ότι κάποιοι ήθελαν τον Φάνο νεκρό και τον προειδοποιούσαν χωρίς όμως οι αρχές να λάβουν μέτρα.

Συγκεκριμένα η κ. Καλοψιδιώτη ανέφερε ότι «η αστυνομία ερχόταν και του έλεγε θα σας σκοτώσουν και προσέχετε. Αυτοί όμως τι έκαναν; Γιατί δεν παρακολουθούσαν τα άτομα που υποψιάζονταν; Γιατί δεν παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα; Να δουν με ποιους συνδέονται…»

Επίσης η μητέρα του δολοφονηθέντος τόνισε ότι «η αστυνομία γνωρίζει τους ηθικούς αυτουργούς και μας το είχε αναφέρει. Μετά τη δολοφονία του συζύγου μου ρώτησαν τον Φάνο ποιούς υποψιάζεται και τους είπε «αφού εσείς μας είπατε…».  

Η Κούλα Καλοψιδιώτη ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ο Φάνος μετά τη στυγερή δολοφονία του πατέρα του, πριν από δύο χρόνια, 20 Ιουνίου, αιτήθηκε άδεια οπλοκατοχής η οποία ωστόσο απορρίφθηκε.

«Κάποιοι χάρηκαν… Δεν θα εξιχνιάσουν το φόνο»

Ερωτηθείς η μητέρα του δολοφονηθέντος εάν θεωρεί ότι ο φόνος του γιού της θα παραμείνει ανεξιχνίαστος, όπως και του συζύγου της, απάντησε «ναι» ενώ ανέφερε ότι «κάποιοι χάρηκαν που καθάρισαν τον Φάνο».

Επίσης, η κ. Καλοψιδιώτη σχολίασε το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα η αστυνομία διενεργούσε ελέγχου και συνέλαβε φρουρούς του γιού της, ενώ ήξεραν ότι κινδυνεύει η ζωή του, και διερωτήθηκε «τι ήθελαν, να τον σκοτώσουν;»

Σε ότι αφορά τις αναφορές για τους «διεφθαρμένους» αστυνομικούς που τον συνόδευαν το βράδυ του μακελειού, η ίδια τόνισε ότι «ήταν κουμπάροι και ο Φάνος θεωρούσε ατιμία να πληρώνει αστυνομικούς για να του δίνουν πληροφορίες ενώ κάποιοι άλλοι το έκαναν για να καλύπτονται από τις δουλειές που κάνουν».  

Ακούστε απόσπασμα από τα όσα ανέφερε η μητέρα του δολοφονηθέντος επιχειρηματία:
 

Δειτε Επισης

Συννεφιασμένο το σκηνικό του καιρού, αναμένονται βροχές και καταιγίδες το Πάσχα-Πέφτει η θερμοκρασία
Η αντίδραση των αγροτών μετά το χάσμα που προέκυψε από το «e-κοφίνι»-Ζητούν δημιουργία δημοπρατηρίου
Ο Σύνδεσμος Προστασίας Ψυχικής Υγείας συμφωνεί με Μανιφέστο Mental Health Europe ενόψει Ευρωεκλογών
Βοήθεια σε ευάλωτες ομάδες προσφέρουν Εκκλησία, δήμοι και οργανώσεις ενόψει Πάσχα
Εγκρίθηκαν 14 αιτήσεις για υπηκοότητα σε παιδιά μεικτών γάμων
Αποπληρωμή των υποχρεώσεων Δήμων & Κοινοτήτων στο ΤΑΥ, ζητεί ο Δήμος Παραλιμνίου
Κατασχέθηκαν 800 περίπου κιλά κρέας κατόπιν ελέγχων από Κτηνιατρικές Υπηρεσίες
Συνδικαλιστική ελευθερία στον στρατό ζητά η Ισότητα
Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Επιτροπής Δεοντολογίας Αθλητισμού και Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Ελλάδας
Οδηγίες Ευαγγέλου να σταματήσει να αποκόπτεται το ΕΕΕ από γυναίκες στα καταφύγια