Δείχνει... ακροδεξιούς Απολλωνίστες για τα επεισόδια ο Πολυκάρπου-Άμεση απάντηση

Οπαδούς του Απόλλωνα καρφώνει, ως υπαίτιους των χθεσινών σοβαρών επεισοδίων στον Εναέριο στη Λεμεσό, ο πρόεδρος της ΚΙΣΑ Δώρος Πολυκάρπου. 

Σε ανάρτηση του στο twiiter στην οποία σχολιάζει προηγούμενη ανάρτηση της υπουργού Δικαιοσύνης, Έμιλυς Γιολίτη, ο Δώρος Πολυκάρπου σημειώνει, «ας πούμε τα πράγματα με τ'όνομα τους και ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας... Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες οι συγκεκριμένοι είναι μέλη των ακροδεξιών χούλικανς του Απόλλωνα στον οποίο έχετε σημένοντα ρόλο κυρία Γιολίτη». 

Μάλιστα για να ενισχύσει τα επιχειρήματα του προσθέτει screenshots από αναρτήσεις στο facebook, όπου πολίτες ερίζουν για τα επεισόδια. 

Η ανάρτηση του Δώρου Πολυκάρκπου έφερε την έντονη αντίδραση του Απόλλωνα. 

«"Κύριε" Πολυκάρπου, εσύ που τις προάλλες δήλωνες με περηφάνια ότι, «Ο Αττίλας αποκατέστησε την έννομη τάξη στην Κύπρο», δεν σου επιτρέπεται και δεν έχεις κανένα απολύτως δικαίωμα να προσβάλεις, να στιγματίζεις αβάσιμα και αδικαιολόγητα και να εξοργίζεις ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Απόλλωνας Λεμεσού και οι χιλιάδες των υποστηρικτών του», αναφέρεται σε ανακοίνωση του επίσημου Απόλλωνα.

«Η ανιστόρητη και επικίνδυνη ‘δήλωση’ την οποία ξεστόμισες σε έχει κατατάξει εκεί που σου αρμόζει στη συνείδηση των συμπατριωτών μας και ίσως να αποτελείς τον μοναδικό κάτοικο αυτού του τόπου που ενστερνίζεται τις θέσεις αυτών που μας έκλεψαν την μισή μας πατρίδα!», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Επιπρόσθετα, ανακοίνωση σε σχέση με την ανάρτηση του κ. Πολυκάρπου στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέδωσε και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου του Απόλλωνα. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «σε συνέχεια δημοσιευμάτων δημοσιευμάτων στον τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήρθαν στην αντίληψη μας οι αναφορές του κ. Δώρου Πολυκάρπου της ΚΙΣΑ, στον φίλαθλο κόσμο του Απόλλωνα Λεμεσού, με αβάσιμες κατηγορίες και απεχθείς χαρακτηρισμούς για υποτιθέμενη εμπλοκή του στα καταδικαστέα επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου στην Λεμεσό.

Παράλληλα, σημειώνεται πως «ο εν λόγω κύριος έχει παρεξηγήσει την ελευθερία του λόγου, με την ασυδοσία του λόγου. Χρησιμοποιώντας ανυπόστατες κατηγορίες και ισχυρισμούς, προσπαθεί να σπιλώσει το όνομα του Απόλλωνα Λεμεσού, των Μελών του, του φίλαθλου κόσμου αλλά και των αξιών που πρεσβεύει εδώ και 66 χρόνια.
Για τον λόγο αυτό, θα κληθεί να λογοδοτήσει στην Κυπριακή Δικαιοσύνη.
 
Υ.Γ.
Ευτυχώς για εσάς κύριε Πολυκάρπου, στην δική μας πραγματικότητα, την έννομη τάξη την προασπίζεται η Κυπριακή Δικαιοσύνη και όχι ο τούρκος εισβολέας, στου οποίου τις “μεθόδους” είστε θιασώτης».

Δειτε Επισης

Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας
Συνελήφθη καταζητούμενη για υποθέσεις κλοπών σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Οριζόντια αλλά και στοχευμένα μέτρα προανήγγειλε ο ΠτΔ πριν το Υπουργικό-Αιχμές στην αντιπολίτευση
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Κατασχέθηκαν δύο υπολογιστές μετά από έφοδο σε υποστατικό στο Παραλίμνι