Εννέα εντάλματα, πέντε ένστολοι τραυματίες και ζημιές σε οχήματα-Εικόνες ντροπής

Στην έκδοση εννέα ενταλμάτων σύλληψης, εκ των οποίων οι επτά φόρεσαν χειροπέδες, προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες βράδυ στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικών και πυροσβέστη, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε τόσο σε ιδιωτικά οχήματα όσο και περιπολικά, εκ των οποίων το ένα οι ανεγκέφαλοι το έκαψαν. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Άγρια επεισόδια σε διαμαρτυρία ενάντια των μέτρων-Φωτοβολίδες, φωτιές και πετροπόλεμος
Η εκδήλωση και πορεία διαμαρτυρίας, ενάντια στη διαφθορά, τα 5G και τα περιοριστικά μέτρα, οργανώθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες πολίτες στην περιοχή της Επίχωσης και στον Εναέριο.
 
Σε κάποια στιγμή, 100 περίπου πρόσωπα που έφεραν κουκούλες και ήταν οργανωμένοι, και φαίνεται σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας να συμμετείχαν στην πορεία που ακολούθησε της διαμαρτυρίας, διασκορπίστηκαν και άρχισαν να ρίχνουν πέτρες, μολότοφ, κροτίδες και φωτοβολίδες στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην περιοχή και να βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.
 
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν και να υποστούν εγκαύματα τέσσερα μέλη της ΜΜΑΔ και ένας πυροσβέστης, ενώ αστυνομικό όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς. Ζημιές προκλήθηκαν σε άλλα τρία οχήματα της Αστυνομίας και σε τέσσερα οχήματα πολιτών. 
Μέχρι τα μεσάνυχτα είχαν συλληφθεί επτά νεαρά πρόσωπα, ηλικίας από 15 μέχρι 22 χρόνων, τα οποία οδηγήθηκαν στην ΑΔΕ Λεμεσού για ανάκριση και το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου. Μάλιστα, στην κατοχή ενός 15χρονου βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών. 
 
Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για εντοπισμό και άλλων προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια. Σημειώνεται πως έρευνες θα διεξαχθούν και για τους συμμετέχοντες, αφού φαίνεται να παραβιάστηκαν τα σχετικά διατάγματα του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό. 
Πάντως, στην σελίδα τους στο facebook διοργανωτές της εκδήλωσης, αναφέρουν πως τα επεισόδια εκτυλίχθηκαν από άλλα πρόσωπα που δεν συμμετείχαν στην διαμαρτυρία. 

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον