Ένοχοι οι ιδιοκτήτες του Nava για την κατά συρροή παραβίαση των διαταγμάτων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου έκρινε σήμερα ένοχους τους τρεις κατηγορούμενους – ιδιοκτήτες κέντρου αναψυχής στην Αγία Νάπα, που το τριήμερο του Κατακλυσμού, δηλαδή 5 - 7 Ιουνίου 2020, είχαν επιδείξει επαναλαμβανόμενη κατάφωρη αμέλεια και παρακοή των Διαταγμάτων περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.
 
Το Δικαστήριο είχε καλέσει σε απολογία τους κατηγορουμένους και είχε επιφυλάξει την απόφαση του, εάν δηλαδή είναι ένοχοι ή αθώοι, για τις 9 Οκτωβρίου, ωστόσο η δικάσιμος αναβλήθηκε και ορίστηκε για σήμερα.
 
Το Σώμα ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση του ότι δηλαδή οι κατηγορούμενοι είναι ένοχοι και όρισε την 6η Νοεμβρίου ως ημερομηνία για επιβολή ποινής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι τρεις κατηγορούμενοι - ιδιοκτήτες του κέντρου αναψυχής, ηλικίας 36 και 39 ετών, και η εταιρεία, αντιμετωπίζουν συνολικά 9 κατηγορίες που αφορούν τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.
 
Οι κατηγορούμενοι ενώ αρχικά είχαν παραδεχθεί τις τέσσερις κατηγορίες που αφορούσαν τη λειτουργία του κέντρου αναψυχής χωρίς άδεια λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού, τελικά άλλαξαν απάντηση και δήλωσαν μη παραδοχή.
 
Ακόμα οι κατηγορούμενοι δήλωσαν μη παραδοχή στις πέντε κατηγορίες που αφορούν παραβίαση των διαταγμάτων του Υπουργού Υγείας και αφορούν τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.
 
Οι ιδιοκτήτες του υποστατικού καταγγέλθηκαν από την Αστυνομία το τριήμερο του Κατακλυσμού πέντε φορές, ενώ  παρά τις προειδοποιήσεις των μελών της Δύναμης, κατηγορούνται ότι συνέχισαν να δείχνουν επαναλαμβανόμενη κατάφωρη αμέλεια και παρακοή των Διαταγμάτων περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»