Ενώπιον Δικαστηρίου ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 36χρονης και ο συνεργός του

Τον δρόμο για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 36χρονης στη Λεμεσό, άνοιξε η σύλληψη του 29χρονου φερόμενου δολοφόνου, που καταζητείτο από την Κυριακή, οπότε εντοπίστηκε και η σορός της άτυχης μητέρας, στην οικία της στον Άγιο Τύχωνα, από τον δεκαπεντάχρονο γιο της και την φίλη της. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραδέχθηκε τη δολοφονία ο 29χρονος, κατονόμασε και συνελήφθη δεύτερο πρόσωπο
 
Τόσο ο 29χρονος, πρώην σύντροφος της 36χρονης, όσο και ο 24χρονος ομοεθνής του, τον οποίο κατονόμασε και τον έδειξε ως συνεργό του, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, με τους ανακριτές να αιτούνται την κράτηση τους για οκτώ ημέρες, αφού υπολείπεται αρκετό ανακριτικό έργο, μέχρι να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης. 
 
Ο 29χρονος είχε εντοπιστεί μετά από πληροφορία πολίτη στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα και μάλιστα διαπιστώθηκε πως είχε βάψει τα μαλλιά του μαύρα σε μια προσπάθεια να μην αναγνωριστεί, ενώ στην θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, ακολούθησε καταδίωξη και συνελήφθη και στη συνέχεια οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση, όπου δεν άργησε να προβεί σε ομολογία.  
Ο ύποπτος, ανακρινόμενος παραδέχθηκε πως χτύπησε και στραγγάλισε την 36χρονη, ενώ ισχυρίστηκε πως πέτυχε είσοδο στην οικία από πλαϊνό παράθυρο. Ακολούθως, ανέφερε πως εισήλθε στο δωμάτιο της, ενώ ισχυρίστηκε πως αρχικά χτύπησε το θύμα στο κεφάλι και το πρόσωπο για να το ακινητοποιήσει, στη συνέχεια την σκότωσε και αφού έκλεψε διάφορα χρυσαφικά και αντικείμενα τράπηκε σε φυγή. 
 
Ενώπιον της Αστυνομίας τις προηγούμενες μέρες υπήρχε πληροφορία πως ο 29χρονος βρισκόταν στην Λευκωσία, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως είχε μεταβεί στην πρωτεύουσα προκειμένου να πωλήσει τα κλοπιμαία, η οποία δεν έχει εντοπιστεί.  
 
Από την πλευρά του ο 24χρονος φερόμενος συνεργός, εναντίον του οποίου διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία για φόνο, διάρρηξης και ληστείας, παραδέχθηκε πως βρισκόταν με τον 29χρονο, ωστόσο ισχυρίστηκε πως βρισκόταν στο ισόγειο. 
 
Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων από πρόσωπα από το περιβάλλον τόσο του θύματος όσο και του φερόμενου δολοφόνου, ο οποίος λόγω της σχέση που διατηρούσε με το θύμα, είχε πρόσβαση στην οικία της 36χρονης, καθώς εκτός από πρώην σύντροφος της, ήταν και ένα από τα πρόσωπα που πρόσεχαν τα παιδιά της. Αυτή εξάλλου ήταν και η δουλειά του, καθώς εργαζόταν σε παιδότοπο ξενοδοχείου.  

Υπενθυμίζεται πως η 36χρονη εντοπίστηκε γυμνή στο έδαφος του υπνοδωματίου της από τον δεκαπεντάχρονο γιο της και φίλη της, η οποία είχε μεταβεί στην οικία της να την ψάξει, καθώς δεν ανταποκρινόταν στις κλήσεις της, ενώ από τις έρευνες, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν είχαν εντοπιστεί ίχνη παραβίασης.  

Από την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησαν Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος της 36χρονης επήλθε από ασφυξία, συνέπεια στραγγαλισμού, ενώ διαπιστώθηκε επίσης πως το θύμα έφερε κακώσεις στο κεφάλι αλλά και στην τραχηλική χώρα.

Δειτε Επισης

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Κ. Ιωάννου: Το μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει και έχει πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»