Πετάχθηκε τις τελευταίες μέρες το βρέφος... Ψάχνουν τη διαδρομή των σκουπιδιών

Συγκλονισμό προκάλεσε ο εντοπισμός νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε εργοστάσιο σκουπιδιών, στην κοινότητα Πεντάκωμο, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες σε μια προσπάθεια να διαλευκάνει την υπόθεση.

Η σορός του νεκρού βρέφους βρέθηκε σε ιμάντα διαλογής σκουπιδιών από υπάλληλο, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές και αμέσως στο σημείο έσπευσαν μέλη της Δύναμης, ενώ κλήθηκαν και οι ιατροδικαστές, Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και ο Ορθόδοξος Ορθοδόξου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρό βρέφος σε ιμάντα διαλογής σκουπιδιών-Τυλιγμένο μέσα σε σακούλι
 
Όπως προέκυψε από τις έρευνες, το νεογνό εντοπίστηκε τυλιγμένο σε νάιλον σακούλα, ενώ πρόκειται για τελειόμηνο αγοράκι, το οποίο έφερε τον ομφάλιο λώρο και τον πλακούντα. Γεγονός που αποδεικνύει πως η μητέρα, γέννησε χωρίς ιατρική βοήθεια. Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το βρέφος δεν βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που δείχνει πως πετάχτηκε στα σκουπίδια τις τελευταίες μέρες.
 
Σε ότι αφορά το ερώτημα, εάν το βρέφος γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό, είναι κάτι που θα διαφανεί από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορούς του βρέφους την ερχόμενη Δευτέρα, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Η Αστυνομία άρχισε τις έρευνες και ψάχνει τη διαδρομή του σκυβαλοφόρου, ώστε να εντοπίσει το σημείο και την περιοχή από όπου παραλήφθηκαν τα σκουπίδια, εντός των οποίων βρισκόταν και το βρέφος.

Αφού εντοπιστεί το σημείο, οι ανακριτές αναμένεται να αναζητήσουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το άτομο ή τα άτομα που πέταξαν το βρέφος στα σκουπίδια. Επίσης, θα αναζητηθούν μαρτυρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Καταχωρήθηκε η αγωγή Αναστασιάδη κατά του Μακάριου Δρουσιώτη-Αξιώνει πέραν των δύο εκ.
Συνελήφθη επιχειρηματίας για τη φωτιά στην Πάφο που προκλήθηκε μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Παράπονα στην Eπ. Προστασίας για τη νομιμότητα λειτουργείας κλειστών κυκλωμάτων σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία
Με το ένα πόδι εκτός ΔΗΣΥ η Νιόβη Παρισινού, μετά τη στήριξη στον Γεάδη
Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού
Ανακρίθηκε αριθμός ατόμων για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη
Πέντε νέες κάμερες σε λειτουργία στη Λεμεσό από τη Δευτέρα-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου