Κλειστή μέχρι το μεσημέρι η Θεμιστοκλή Δέρβη λόγω εργασιών

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί σήμερα Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου. Θα διεξάγονται ωστόσο εργασίες σε δρόμους της Λευκωσίας και της Λάρνακας, που ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία.

Στην Λευκωσία, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, από τις 6.00 το πρωί, μέχρι και τις 2.00 το μεσημέρι, θα εκτελούνται εργασίες  για ανέγερση πολυκατοικίας. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσία, μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου, θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

Στην πόλη Λάρνακας, συνεχίζονται οι εργασίες που διεξάγονται στις λεωφόρους Γρίβα Διγενή και Γ. Χριστοδουλίδη, για δημιουργία κυκλικών κόμβων. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου.

Στην επαρχία Λάρνακας θα συνεχίσουν και σήμερα οι εργασίες συντήρησης των στηθαίων ασφαλείας στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας – Λάρνακας, Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου και Λάρνακας – Κοφίνου, καθώς και στους κυκλοφοριακούς κόμβους Ξυλοφάγου, Αλεθρικού, Αγγλισίδων, Αβδελλερού, Δρομολαξιάς και Ριζοελιάς. Θα διεξάγονται επίσης στον ο παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού και στους δρόμους Μαζωτού – Ζυγίου και Ξυλοφάγου – Λιοπετρίου.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, στους πιο πάνω αυτοκινητόδρομους, θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. Στους υπόλοιπους δρόμους και κυκλοφοριακούς κόμβους, κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει η μία λωρίδα σε μήκος 50 μέτρων και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με τη χρήση φώτων τροχαίας.

Οι εργασίες θα διεξάγονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 8 το πρωί, μέχρι και τις 3 το απόγευμα. Αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 23 Οκτωβρίου.

Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στις περιοχές όπου θα διεξάγονται οι οδικές εργασίες, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την τροχαία σήμανση.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Σε ποιους δήμους και κοινότητες κατατέθηκαν οι περισσότερες ενστάσεις για μετακινήσεις ψηφοφόρων
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν
Telegraph για επίθεση Ισραήλ-«Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει»
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους
Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»