Άφαντος ο ύποπτος για τη δολοφονία της 36χρονης-Χτυπούσε το κεφάλι της με βία

Κανένα ίχνος του 29χρονου καταζητούμενου για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης της 36χρονης Iryna Hurskaya, από τη Λευκορωσία, η οποία εντοπίστηκε χθες νεκρή στην οικία της, στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού, δεν έχει εντοπιστεί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτός είναι ο 29χρονος που καταζητείται για τη δολοφονίας της μητέρας στη Λεμεσό
 
Οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό και επικεντρώνονται στον εντοπισμό του 29χρονου, που φαίνεται να ήταν ο σύντροφος του θύματος και μετέβαινε συχνά στην οικία της 36χρονης, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν πως σε κάποιες περιπτώσεις πρόσεχε και τα παιδιά της. Σημειώνεται πως αυτή ήταν και η δουλειά του σε παιδότοπου ξενοδοχείου στη Λεμεσό.
Το γεγονός ότι ο 29χρονος δεν έχει μεταβεί ούτε στην εργασία του τις τελευταίες ημέρες, ενισχύουν τις υποψίες των Διωκτικών Αρχών, οι οποίες έχουν καλέσει για ανάκριση συγγενικά πρόσωπα του καταζητούμενου και έχουν διενεργήσει συγκεκριμένες έρευνες.
 
Η 36χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο της από τον 15χρονο γιο της, ο οποίος είχε να την δει από το απόγευμα της Παρασκευής, και φίλη της που είχε μεταβεί στην οικία της για να την αναζητήσει, καθώς την έψαχνε για ώρες.
 
Σε κατάθεσή του ο 15χρονος ανέφερε πως είχε ακούσει φωνές τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ αυτός βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του, ωστόσο δεν έδωσε σημασία, θεωρώντας πως δεν προέρχονταν από το σπίτι.
 
Τα δυο μικρότερα παιδιά της 36χρονης, τριών και έξι χρόνων, απουσίαζαν από το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς θα περνούσαν το Σαββατοκύριακο μαζί με τον πρώην σύζυγό της που διαμένει στην Πάφο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Την σκότωσε κατά την ερωτική συνεύρεση-Άγριος ξυλοδαρμός και ίχνη στραγγαλισμού
Φρικτά τα ευρήματα στη σκηνή του εγκλήματος
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 36χρονη εντοπίστηκε γυμνή και με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, ενώ η σορός της βρέθηκε στο έδαφος. Τόσο το κρεβάτι της όσο και άλλα σημεία και αντικείμενα στο υπνοδωμάτιο της, ήταν γεμάτο από αίματα, ενώ κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν και σε άλλα μέρη του σπιτιού.

Όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή, από τις μέχρι στιγμής έρευνες στη σκηνή του εγκλήματος, προκύπτει πως ο δράστης δολοφόνησε την 36χρονη κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης, εξού και εντοπίστηκε γυμνή. Από τα βαριά τραύματα που φέρει το θύμα, προκύπτει πως ξυλοκοπήθηκε άγρια και πως χτυπούσε το κεφάλι της βία, ενώ εντοπίστηκαν και ίχνη στραγγαλισμού. Επίσης, δίπλα από τη σορό της, εντοπίστηκε και ένα μαξιλάρι και σεσουάρ μαλλιών, τα οποία ήταν ματωμένα. Επίσης, το θύμα, εκ πρώτης όψεως φέρει αμυντικά τραύματα, γεγονός που δείχνει πως προσπάθησε να γλιτώσει από τα χέρια του δολοφόνου, ενώ σε ότι αφορά τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν σε άλλα μέρη της οικίας, φαίνεται να ανήκουν στο δράστη.
Μέλη του εγκληματολογικού που έφθασαν άμεσα στο μέρος, περισυνέλεξαν από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου της 36χρονης θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της την Τρίτη. Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου. 
 
Σημειώνεται πως από τις εξετάσεις δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης της οικίας, ενώ σε ότι αφορά το κίνητρο, αυτό παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο. 

Δειτε Επισης

Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
ΠΙΝΑΚΕΣ: Πόσες ενστάσεις εγκρίθηκαν στις περιοχές που έβαλε στο μικροσκόπιό του το ΥΠΕΣ
Ενδείξεις πως κόμματα και υποψήφιοι βρίσκονται πίσω από τις ψευδείς εγγραφές στους καταλόγους
Ισραήλ στο Ιράν: Επιλέξαμε να μη χτυπήσουμε πυρηνικές εγκαταστάσεις, θα μπορούσε να είναι χειρότερα
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Σε ποιους δήμους και κοινότητες κατατέθηκαν οι περισσότερες ενστάσεις για μετακινήσεις ψηφοφόρων
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν
Telegraph για επίθεση Ισραήλ-«Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει»