Αυτός είναι ο 29χρονος που καταζητείται για τη δολοφονίας της μητέρας στη Λεμεσό

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον 29χρονου Λιθουανού προχώρησε η Αστυνομία, σε σχέση με τη δολοφονία της 36χρονης αλλοδαπής, Iryna Hurkaya, η οποία εντοπίστηκε το μεσημέρι στην οικία της, από τον 15χρονο γιο της και φίλης της.

Οι ανακριτές αφού κλείδωσαν το σενάριο του φόνου, μετά και την αυτοψία των Ιατροδικαστών Νικόλα Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, έστρεψαν τις έρευνες προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ άρχισαν τη λήψη καταθέσεων από πρόσωπα του περιβάλλοντος του θύματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αξιολόγηση στοιχείων, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης προσώπου εναντίον 29χρονου Λιθουανού, ο οποίος ήταν ο σύντροφος της 36χρονης.
 
Πρόκειται για τον Aistis Mikalauskas, 29 ετών, από τη Λιθουανία, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
 
Η 36χρονη εντοπίστηκε γυμνή και με τραύματα στο κεφάλι στο υπνοδωμάτιο της, ενώ ίχνη αίματος εντοπίστηκαν και σε άλλα μέρη της οικίας, γεγονός που δείχνει ότι ενδεχομένως να δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο του σπιτιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγριο φονικό πίσω από το πτώμα της 36χρονης μητέρας-Τα στοιχεία ενώπιον των Αρχών

Την 36χρονη αναζητούσε φίλη της, η οποία είχε μεταβεί στην οικία του θύματος και της είχε ανοίξει ο 15χρονος γιος της. Όταν το ρώτησε που είναι η μητέρα του, αυτός είπε πως βρισκόταν στο δωμάτιο της, ενώ είχε να τη δει από το Σάββατο, οπότε είχε φύγει από το σπίτι και όταν επέστρεψε πήγε για ύπνο, χωρίς να την αναζητήσει. Ο 15χρονος είχε ακούσει θόρυβο, ωστόσο υπέθεσε πως ήταν από έξω.
Η 36χρονη είναι μητέρα άλλων δύο παιδιών, τα οποία βρίσκονταν στον πρώην σύζυγο της, αφού τα είχε παραλάβει από την Παρασκευή το απόγευμα για να διανυκτερεύσουν στην οικία του το Σαββατοκύριακο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με τραύματα στο κεφάλι και γυμνή η 36χρονη μητέρα-Όλα δείχνουν άγριο φονικό
 
Με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν ενώπιον των Αρχών και τις μαρτυρίες, η δολοφονία της 36χρονης φαίνεται να διαπράχθηκε μεταξύ Σαββάτου και Κυριακής, με τους ανακριτές της υπόθεσης να ψάχνουν μαρτυρίες ώστε να στήσουν το παζλ της υπόθεσης.
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αναζητούνται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. Επίσης, στο μικροσκόπιο των Αρχών τέθηκαν και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του θύματος.    

Δειτε Επισης

«Θέλουμε μία ζωή απαλλαγμένη από τον φόβο της αστυνομικής βίας»-Ειρηνική διαμαρτυρία μεταναστών
Άνοδος 5,4% στις αφίξεις τουριστών την πρώτη τριμηνία 2024-Αισιοδοξία Υφ. Τουρισμού
Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Στέλνει στη Βουλή το θέμα μετακίνησης ψηφοφόρων το ΑΚΕΛ-Ζητά διερεύνηση πριν τις εκλογές
Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου