Αψήφησε τα μέτρα και προπονούσε 21 ανήλικους-Ενώπιον Δικαστηρίου 65χρονος

Φαίνεται ότι κάποιοι δεν βάζουν μυαλό, παρά τις καθημερινές εκκλήσεις τόσο από τον ίδιο τον υπουργό Υγείας, όσο και από την επιστημονική ομάδα. Η Αστυνομία εντόπισε προπονητή και ομάδα basket σε ανοιχτό χώρο, στο Παραλίμνι, παραβιάζοντας τα διατάγματα του περί Λοιμοκάθαρσης νόμου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της δύναμης, γύρω στις 6:10 το απόγευμα, στο πλαίσιο των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων που επέβαλε η Κυβέρνηση για περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού, εντόπισε ομάδα basket μαθητών, κάτω των 14 ετών, να προπονείται στο Λύκειο Παραλιμνίου. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν 21 συνολικά ανήλικοι, εκ των οποίων τα 12 είναι αγόρια και οι 9 κορίτσια.
 
Στον χώρο εντοπίστηκε και ο 65χρονος προπονητής τους, ο οποίος καταγγέλθηκε από την Αστυνομία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου, αφού θα σχηματιστεί υπόθεση εναντίον του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανακοινώθηκαν έκτακτα μέτρα σε Λάρνακα και Αμμόχωστο-Νέες απαγορεύσεις
 
Σύμφωνα με τα διατάγματα, από τις 5 Οκτωβρίου, με διάρκεια δύο εβδομάδων: 

-Απαγορεύονται οι προπονήσεις και οι αγώνες αθλητών κάτω των 18 ετών, σε όλα τα ομαδικά αθλήματα και διοργανώσεις, όπως για παράδειγμα ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, χειροσφαίριση, καράτε, κοκ.

-Απαγορεύονται οι απογευματινές αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Αθλητισμός για Όλους – ΑΓΟ).

-Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι σε επιχειρήσεις και υποστατικά από τις αρμόδιες Αρχές του Υπουργείου Υγείας, της Αστυνομίας και του Υφυπουργείου Τουρισμού.

-Συστήνεται αυστηρά η τήρηση των μέτρων σε χώρους όπου πραγματοποιούνται πρόβες ή και εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου (π.χ. χορωδίες, θεατρικές παραστάσεις, χορός, κτλ).

Στις δεκατέσσερις οι καταγγελίες παγκύπρια

Σε συνολικά 490 ελέγχους υποστατικών παγκύπρια προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία , ώστε να διαπιστώσει αν τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 4 καταγγελίες υποστατικών και 10 καταγγελίες πολιτών.
 
Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 117 έλεγχοι και προέκυψαν 1 καταγγελία υποστατικού και 2 πολιτών, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 65 έλεγχοι με 3 καταγγελίες υποστατικών και 1 πολίτη, στην επαρχία Λάρνακας έγιναν 146 έλεγχοι και προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο έγιναν 108 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 54 έλεγχοι, από τους οποίους δεν προέκυψε καμία καταγγελία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος