Παρασκευή 30 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έκλεψε την πιστωτική αποθανόντος και έκανε αγορές-Χειροπέδες σε υπάλληλο νοσοκομείου

  28/09/2020 10:43
Έκλεψε την πιστωτική αποθανόντος και έκανε αγορές-Χειροπέδες σε υπάλληλο νοσοκομείου

Έκλεψε την πιστωτική αποθανόντος και έκανε αγορές-Χειροπέδες σε υπάλληλο νοσοκομείου

  28/09/2020 10:43

Στη σύλληψη 34χρονου προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού και κλοπής χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας που είχε κλαπεί.

Η πιστωτική κάρτα και τα χρήματα φέρεται να κλάπηκαν από ασθενή που νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και απεβίωσε στις 14 Σεπτεμβρίου. Την κλοπή κατήγγειλε στην Αστυνομία η σύζυγός του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ ο σύζυγος της παραπονούμενης νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, χρησιμοποιήθηκε για αγορά δύο κινητών τηλεφώνων, συνολικής αξίας 2,448 ευρώ, από ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, η πιστωτική του κάρτα, η οποία βρισκόταν μαζί με άλλα προσωπικά του είδη στο χώρο νοσηλείας του και φέρεται να είχε κλαπεί.

Τη διαδικτυακή αγορά διαπίστωσε η παραπονούμενη, στις 24 Σεπτεμβρίου μετά από έλεγχο της κατάστασης κοινού τραπεζικού λογαριασμού που διατηρούσε με το σύζυγό της και προέβη την επόμενη μέρα, σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού. Σύμφωνα με την ίδια, μαζί με την πιστωτική κάρτα του συζύγου της, από το χώρο νοσηλείας του, κλάπηκε και το χρηματικό ποσό των 1,500 ευρώ.

Μετά από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του Κλιμακίου διερεύνησης οικονομικού εγκλήματος του ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 34χρονου για τη διαδικτυακή αγορά των δύο κινητών τηλεφώνων. Εναντίον του εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, με το οποίο αυτός συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, λίγο μετά τις 9.00 το πρωί χθες Κυριακή.

Το πρωί σήμερα ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο επτά ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας