Πέμπτη 29 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έφοδος σε χώρο δεξιώσεων, τους έπιασαν να χορεύουν σε πίστα-Εξώδικο στον ιδιοκτήτη

  26/09/2020 10:37
Έφοδος σε χώρο δεξιώσεων, τους έπιασαν να χορεύουν σε πίστα-Εξώδικο στον ιδιοκτήτη

Έφοδος σε χώρο δεξιώσεων, τους έπιασαν να χορεύουν σε πίστα-Εξώδικο στον ιδιοκτήτη

  26/09/2020 10:37
Σε περίπου 459 ελέγχους υποστατικών παγκύπρια προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού με αποτέλεσμα να καταγγελθουν 5 υποστατικά και 22 πολίτες.
 
Στον πάνω αριθμό, δεν καταγράφονται οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν στην Πάφο.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, οι έλεγχοι στην Πάφο έγιναν στο πλαίσιο των ελέγχων για άδειες λειτουργίας υποστατικών, για μετάδοση μουσικής, πώλησης οινοπνευματωδών ποτών σε υποστατικά, καθώς και ελέγχων για μέτρα ασφαλείας κατά της εγκληματικότητας σε αρτοποιεία, περίπτερα και άλλα καταστήματα.  Από τους ελέγχους αυτούς, ωστόσο, δεν υπήρξε παράβαση.
 
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από τις 6 π.μ. χθες Παρασκευή μέχρι και τις 6 π.μ. σήμερα, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 5 καταγγελίες υποστατικών και σε 22 καταγγελίες πολιτών.
 
Έγιναν επιπρόσθετοι 57 έλεγχοι από Λιμενική & Ναυτική Αστυνομία, χωρίς καμία παράβαση.
 
Επίσης, καμία παράβαση στα δύο Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.
 
Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 74 έλεγχοι και προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη  και καμία καταγγελία υποστατικού, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 116 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών, στην επαρχία Λάρνακας έγιναν 125 έλεγχοι και προέκυψαν 18 καταγγελίες πολιτών, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία υποστατικού, στην Αμμόχωστο έγιναν 76 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες υποστατικών και καμία καταγγελία πολιτών και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 68 έλεγχοι, από τους οποίους δεν προέκυψε καμία παράβαση.
 
Στην Αμμόχωστο, μάλιστα, σε ένα υποστατικό που λειτουργεί ως χώρος δεξιώσεων, θαμώνες χόρευαν στην πίστα του υποστατικού. Ο υπεύθυνος του χώρου καταγγέλθηκε με εξώδικο χρηματικό πρόστιμο ύψους 1,500 ευρώ.
 
Οι έλεγχοι που διεξάγει η Αστυνομία για εφαρμογή των μέτρων προστασίας που καθορίζουν τα διατάγματα για την λοιμοκάθαρση συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Θα συνεχίσουν να είναι αυστηροί και τα μέλη της Δύναμης θα προβαίνουν σε καταγγελίες εκεί και όπου εντοπίζονται παραβιάσεις των σχετικών διαταγμάτων, στοχεύοντας στην αποφυγή της εκ νέου εξάπλωσης του ιού στην κοινωνία.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας