Τετάρτη 28 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έκλεψε τσάντα πελάτισσας εστιατορίου, τον είδε τυχαία υπάλληλος και τον έδωσε στις Αρχές

  19/09/2020 16:01
Έκλεψε τσάντα πελάτισσας εστιατορίου, τον είδε τυχαία υπάλληλος και τον έδωσε στις Αρχές

Έκλεψε τσάντα πελάτισσας εστιατορίου, τον είδε τυχαία υπάλληλος και τον έδωσε στις Αρχές

  19/09/2020 16:01
Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Σάββατο το Δικαστήριο Πάφου για πρόσωπο ηλικίας 22 ετών σε σχέση με υπόθεση μαχαιροφορίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 15 Σεπτεμβρίου καταγγέλθηκε από 63χρονη αλλοδαπή που διαμένει στην Πάφο ότι στις 17:30 το απόγευμα ενώ βρισκόταν με φιλικό της πρόσωπο σε εστιατόριο της Πάφου την πλησίασε άγνωστος άντρας, ο οποίος της απέσπασε την τσάντα της που βρισκόταν πάνω στο τραπεζάκι και στη συνέχεια αυτός τράπηκε σε φυγή. 

Ο εν λόγω άνδρας καταδιώχθηκε από την υπάλληλο του εστιατορίου, ηλικίας 48 ετών, χωρίς ωστόσο να γίνει κατορθωτή η ανακοπή του. Ακολούθως ο δράστης επιβιβάστηκε ως συνοδηγός σε όχημα ενοικιάσεως και εγκατέλειψε την σκηνή.

Σύμφωνα με την 63χρονη, η τσάντα της περιείχε δερμάτινο πορτοφόλι, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, γυαλιά μυωπίας, ένα κινητό τηλέφωνο, μια ψηφιακή κάμερα και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Στις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ η 48χρονη υπάλληλος του εστιατορίου οδηγούσε το αυτοκίνητο της στη Λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων είδε έναν άνδρα να περπατά στο πεζοδρόμιο και αμέσως τον αναγνώρισε ως το πρόσωπο που έκλεψε την τσάντα της 63χρονης.

Τον ακολούθησε και αφού τον είδε να εισέρχεται σε εστιατόριο κάλεσε την Αστυνομία. Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στο μέρος, όπου συνάντησαν την 48χρονη, η οποία τους υπέδειξε τον εν λόγω άνδρα, ο οποίος καθόταν σε τραπεζάκι.

Αφού τον πλησίασαν και του ζήτησαν να στοιχεία του, αυτός τους ανέφερε πως είναι αλλοδαπός, ηλικίας 22 ετών. Ακολούθησε σωματική έρευνα και εντοπίστηκε στην αριστερή τσέπη του παντελονιού του ένα μαχαίρι και αμέσως συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στην συνέχεια επανασυνελήφθη για τα υπό διερεύνηση αδικήματα. Σήμερα παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης δύο ημερών. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.
 
Πηγή: KΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας