Συστάθηκαν ανακριτικές ομάδες για τα έκτροπα και την παραβίαση των διαταγμάτων

Παρατράγουδα εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των οπαδών της Ομόνοιας, η οποία πέτυχε ιστορική πρόκριση, αφού χιλιάδες οπαδοί βγήκαν στους δρόμους σε όλη την Κύπρο, στήνοντας το δικό τους πάρτι, ενώ οι εικόνες που καταγράφηκαν προκάλεσαν αφόρητο πονοκέφαλο στις αρμόδιες αρχές, καθώς παραβιάστηκαν τα σχετικά διατάγματα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, αφού δεν τηρούνταν ούτε τα μέτρα και ούτε ο κόσμος έφερε τις μάσκες του. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα έκτροπα στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Απάντησαν» οι Ομονοιάτες στους πετροβολισμούς

Σύμφωνα με την Αστυνομία, με το τέλος του αγώνα εκατοντάδες οπαδοί της Ομονοίας περίμεναν έξω από το ΓΣΠ το λεωφορείο της ομάδας τους, κάνοντας χρήση βεγγαλικών και καπνογόνων.
 
Την ίδια ώρα, στη Λακατάμια μετά το τέλος του αγώνα ξεχύθηκαν στους δρόμους οπαδοί της Ομόνοιας, στήνοντας πάρτι στο Fan Club της ομάδας τους, οι οποίοι επίσης έκαναν χρήση φωτοβολίδων, έριχναν πυροτεχνήματα και κροτίδες.

Επιπρόσθετα, έγιναν και καταγγελίες από τρία πρόσωπα στον Κεντρικό Σταθμό, τα οποία ανέφεραν πως ενώ περνούσαν από το οίκημα του ΑΠΟΕΛ, δέχθηκαν πέτρες.
 
Η μία καταγγελία αφορούσε πρόκληση σωματικής βλάβης πολίτη, η δεύτερη καταγγελία έγινε από ιδιοκτήτη οχήματος, ο οποίος ανέφερε πως το όχημα του υπέστη ζημιές 500 ευρώ από πετροβολισμούς και η τρίτη καταγγελία ήταν από γυναίκα, η οποία ενώ  
βρισκόταν στο όχημά της με δύο ανήλικα παιδιά, έξι και επτά ετών, τις έριξαν πέτρες. 
 
Λίγη ώρα αργότερα, οπαδοί της Ομόνοιας μετέβησαν στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ, όπου έσπασαν ένα τζάμι. 

Παρατράγουδα σημειώθηκαν και στη Λεμεσό, όπου οπαδοί συγκεντρώθηκαν στο κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, οι οποίοι ενώ πανηγύριζαν, οπαδοί αντίπαλης ομάδας, πιθανόν της ΑΕΛ, κινήθηκαν απειλητικά προς τους Ομονοιάτες, σε μια προσπάθεια να τους διαλύσουν, ωστόσο παρενέβη η Αστυνομία. 
 
Η Αστυνομία έχει θέσει στο μικροσκόπιο της βίντεο και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει όσους συμμετείχαν στα έκτροπα, ενώ την ίδια ώρα εξετάζεται το οπτικό υλικό και σε σχέση με την παραβίαση των σχετικών διαταγμάτων για τον κορωνοϊό. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συσταθεί δύο ανακριτικές ομάδες σε Λευκωσία και Λεμεσό, οι οποίες έλαβαν οδηγίες για να διερευνήσουν τα πάντα, τόσο σε σχέση με τα έκτροπα όσο και με την παραβίαση των σχετικών διαταγμάτων. 
 
Η Αστυνομία αναφέρει πως από τη μια χαίρεται με την επιτυχία της Κυπριακής ομάδας, ωστόσο καθηκόντως θα πρέπει να διερευνηθούν όσα εκτυλίχθηκαν, αφού φαίνεται να προκύπτουν αδικήματα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκτροπα και στη Λεμεσό στους πανηγυρισμούς Ομονοιατών-Έκαναν ντου οπαδοί αντίπαλης ομάδας

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ