Παραδέχθηκε πως πυροβόλησε την έγκυο πρώην του, δεν αποδεχόταν τον χωρισμό τους

Την διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων εναντίον του, παραδέχθηκε ο 24χρονος που συνελήφθη σε σχέση με την απόπειρα φόνου εναντίον 34χρονης στο Λιοπέτρι, η οποία δέχθηκε δύο πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο στην πλάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε 24χρονο για την απόπειρα φόνου εναντίον της 34χρονης εγκύου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανακρινόμενος προφορικά ο 24χρονος, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την νεαρή και δεν μπορούσε να αποδεχτεί το χωρισμό τους και πως η 34χρονη προχώρησε σε άλλη σχέση, παραδέχθηκε πως πυροβόλησε την πρώην σύντροφο του, προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς. 

Ο 24χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης του οκτώ ημερών, ενώ εναντίον του διερευνώνται αδικήματα που αφορούν απόπειρα φόνου, παράνομη κατοχή, μεταφορά και χρήση πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, αδικήματα που διαπράχθηκαν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Λιοπέτρι, έξω από την οικία της 34χρονης, η οποία κατά τον ουσιώδη χρόνο βγήκε έξω για να πετάξει τα σκουπίδια.
 
Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονη. Συγκεκριμένα γύρω στις 20.45 χθες βράδυ ενώ η 34χρονη βρισκόταν στην βεράντα της οικίας της δέχθηκε δύο πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο».
 
Πρόσθεσε ότι «άμεσα η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν πως φέρει πολλαπλά τραύματα στη πλάτη από σφαιρίδια, τα οποία προήλθαν από ρίψη πυροβολισμών από κυνηγετικό όπλο. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου».
 
Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου «κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 24χρονου από χωριό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθηκε γύρω στις 4 σήμερα το πρωί. Ο νεαρός οδηγήθηκε το μεσημέρι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες».

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο κ. Κωνσταντίνου είπε πως «η σχέση της κοπέλας η οποία είναι έγκυος, με τον συλληφθέντα διερευνάται από την Αστυνομία» ενώ για την διαλεύκανση της υπόθεσης αναμένεται να ληφθούν αρκετές καταθέσεις από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον των δύο ατόμων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του νέου θανατηφόρου-Θρήνος για τη 18χρονη Κατερίνα

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας