Υπό κράτηση τα τρία πρόσωπα για την τηλεόραση με ναρκωτικά στις φυλακές

Υπό κράτηση τέθηκαν τα τρία πρόσωπα ηλικίας 32, 33 και 36 ετών, τα οποία είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με την υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών μέσω τηλεόρασης, εντός των Κεντρικών Φυλακών, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διατάγματα εξαήμερης κράτησης τους.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.30μ.μ. χθες 33χρονη κάτοικος Πάφου, επισκέφθηκε τις Κεντρικές Φυλακές, με σκοπό να παραδώσει μια τηλεόραση, σε κατάδικο. Κατά την είσοδό της στο χώρο των Κεντρικών Φυλακών, ανακόπηκε από μέλος της ΥΚΑΝ, για έλεγχο.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε εντός της τηλεόρασης, μια συσκευασία, η οποία περιείχε αριθμό χαρτιών, τα οποία ήταν εμποτισμένα με πιθανόν ναρκωτική ουσία. Εναντίον της 33χρονης εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκε υπό κράτηση.

Από περαιτέρω εξετάσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον άλλων τεσσάρων προσώπων, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Πρόκειται για ένα 32χρονο και μια 36χρονη, κατοίκους Λεμεσού, καθώς και ένα 36χρονο κατάδικο και ένα 33χρονο υπόδικο στις Κεντρικές Φυλακές.

Αργά χθες το απόγευμα 32χρονος και 36χρονη, συνελήφθησαν δυνάμει των δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του 32χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Έρευνα διενεργήθηκε και στο σπίτι της 36χρονης, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και άλλα τεκμήρια. Όλα τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επιχείρησε να περάσει ναρκωτικά στον συμβίο της μέσω... τηλεοράσεως αλλά έπεσε στη φάκα

Δειτε Επισης

Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσού-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ