Από τα κατεχόμενα δημοσίευσαν το βίντεο και την έστησαν στον Παπαδάκη

«Τα κατεχόμενα χρησιμοποιούν οι γνωστοί - άγνωστοι υπονομευτές του Δημήτρη Παπαδάκη», καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το γραφείο του ευρωβουλευτή.
 
Αυτό, όπως αναφέρει, προκύπτει από τις έρευνες της Αστυνομίας, σε σχέση με την υπόθεση της παράνομης βιντεογράφησης και δημοσίευσης βίντεο, που είχε ως στόχο την πολιτική και ηθική  υπόσταση του Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη.
 
Με επίσημη επιστολή, ημερομηνίας 27 Αυγούστου, η Αστυνομία πληροφορεί ότι «μετά από την διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι τα ύποπτα IP Address που αφορούν την ανάρτηση του εν λόγω επίμαχου βίντεο, βρίσκονται στις τουρκοκρατούμενες περιοχές», σημειώνεται περαιτέρω.
 
«Το αποτέλεσμα αυτό, επιβεβαιώνει πως εκείνοι που μεθόδευσαν την υπόσκαψη του Δημήτρη Παπαδάκη, μέσω  της παράνομης βιντεογράφησης και ανάρτησης, δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν, για τις βρώμικες δουλειές τους ακόμη και τα κατεχόμενα», τονίζεται στην ανακοίνωση.
 
«Για άλλη μια φορά, τους παραδίνουμε στην κρίση της κοινής γνώμης, ιδιαίτερα στην κρίση των ανθρώπων της ΕΔΕΚ. Ακόμα, καλούμε όλους όσους θεώρησαν υπερβολικές τις καταγγελίες μας για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης, πίσω από την σκευωρία κατά Παπαδάκη, να αναθεωρήσουν. Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες μας», καταλήγει.
 
H απάντηση της ΕΔΕΚ
Από την πλευρά της η ΕΔΕΚ με ανακοίνωση της αναφέρει, «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
 
«Όπως κατέρρευσαν οι καταγγελίες του κ. Δημήτρη Παπαδάκη την αστυνομία σε βάρος στελεχών του κόμματος, έτσι και τώρα με την ανακοίνωσή του επιβεβαιώνεται πως η ΕΔΕΚ δεν είχε και δεν έχει καμίαν εμπλοκή στην ανάρτηση του επίμαχου βίντεο. Εξάλλου είναι πολύ καλά γνωστό ότι η ΕΔΕΚ δεν διαθέτει επαφές με τα κατεχόμενα και δεν είχε κανένα λόγο να δημοσιοποιήσει ένα τέτοιο βίντεο αρκετές μέρες, μάλιστα, μετά τη διαγραφή του. Ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι ας επικεντρώσουν την προσοχή τους και ας αναζητήσουν αλλού τους ύποπτους, όχι στην ΕΔΕΚ».

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών