Χειροπέδες σε 24χρονο για την άγρια συμπλοκή-Καταζητείται ο αδελφός του και άλλος ένας

Άλλα δύο πρόσωπα καταζητεί η Αστυνομία σε σχέση με την απόπειρα φόνου κατά 19χρονου που διαπράχθηκε μέρα μεσημέρι, στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 24χρονος Λιβάνιος, που διαμένει νόμιμα στην Κύπρο, ενώ ο ένας εκ των δύο καταζητούμενων είναι αδερφός του, ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο που πάτησε τη σκανδάλη. Ο 25χρονος φερόμενος δράστης βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον Οκτώβριο του 2019.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ρόπαλο, μαχαίρια και πυροβολισμοί στην άγρια συμπλοκή-Θέμα χρόνου οι συλλήψεις
 
Για την υπόθεση καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο.
 
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηρριάδη γύρω στις πέντε το απόγευμα, σημείωσε πως πριν την απόπειρα φόνου, προκλήθηκε συμπλοκή μεταξύ 10 με 15 ατόμων αραβικής καταγωγής και ένας εξ αυτών ανέσυρε πυροβόλο όπλο, με το οποίο στη συνέχεια πυροβόλησε τον 19χρονο.
 
Στη σκηνή δεν εντοπίστηκε πυροβόλο όπλο, ωστόσο εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένα ρόπαλο και αριθμός μαχαιριών. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης διέφυγε προς τα νότια και βγήκε στον παραλιακό, με τους φίλους του θύματος να τον καταδιώκουν. Ακολούθως φαίνεται πως πρόταξε το πιστόλι για να τους εκφοβίσει, ενώ οι φίλοι του θύματος του έριξαν πέτρες και ένα σίδερο, τα οποία εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν.


Η καταδίωξη του δράστη δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο καταζητούμενος 25χρονος φαίνεται πως μετέβη προς την περιοχή του Εναερίου, όπου και πάλι πρόταξε το πιστόλι και έριξε ένα πυροβολισμό για να εκφοβίσει τους φίλους του θύματος.
 
Τα κίνητρα της συμπλοκής μεταξύ των αλλοδαπών διερευνώνται. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε διαμπερές τραύμα στην αυχενική χώρα και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και στο σώμα. Η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου.
 
Την ίδια ώρα, καταστηματάρχες της περιοχής εξέφρασαν την ανησυχία τους, ζητώντας την ενίσχυση της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης.

Δειτε Επισης

Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας
Συνελήφθη καταζητούμενη για υποθέσεις κλοπών σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Οριζόντια αλλά και στοχευμένα μέτρα προανήγγειλε ο ΠτΔ πριν το Υπουργικό-Αιχμές στην αντιπολίτευση
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Κατασχέθηκαν δύο υπολογιστές μετά από έφοδο σε υποστατικό στο Παραλίμνι