«Πριν συλληφθεί, πήρε τηλέφωνο και ήθελε βοήθεια για την κηδεία του πατέρα του»

Λίγο πριν τη σύλληψη και την ομολογία του στην Αστυνομία, πως είναι το πρόσωπο που μαχαίρωσε τον 64χρονο πατέρα του στο υποστατικό που διέμενε στα Λεύκαρα και αφότου έγινε γνωστό πως ο Φρέντερικ Γεώργιο Κλίφορντ εντοπίστηκε νεκρός, ο 25χρονος καθ' ομολογίαν πατροκτόνος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Δήμαρχο των Λευκάρων, Σοφοκλή Σοφοκλέους, ζητώντας βοήθεια για την κηδεία της οικογένειας. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φωτογραφίες από τη σκηνή της δολοφονίας στα Λεύκαρα-Εντοπίστηκε το φονικό όπλο
 
Σε δηλώσεις του στον REPORTER ο κ. Σοφοκλέους ανέφερε ότι, «η οικογένεια αντιμετώπιζε αρκετά κοινωνικά προβλήματα, όπου κατά καιρούς απασχόλησε το Γραφείο Ευημερίας. Κανείς δεν προέβλεπε αυτή την εξέλιξη, δηλαδή να έχουμε μια δολοφονία, από τον γιο στον πατέρα. Είναι ένα τραγικό γεγονός, κανένας δεν το προέβλεπε. Εκφράζουμε τη λύπη μας».

Όπως ανέφερε, ο 25χρονος τον κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο στις 21:26 το βράδυ της Κυριακής, όπου τον ενημέρωσε για τον θάνατο του πατέρα του, ενώ του ζήτησε οικονομική βοήθεια για τα έξοδα της κηδείας.
 
«Ουσιαστικά, πρώτο με πληροφόρησε για τον θάνατο του πατέρα του και δεύτερο, αφού με ενημέρωσε μου ζήτησε τη βοήθεια, αφού όπως είπαμε ήταν μια οικογένεια η οποία ήταν σε διάσταση οι γονείς, είχαν προβλήματα, γι’ αυτό και θα ζητούσε τη βοήθεια πιθανόν από τον Δήμαρχο της περιοχής, πράγμα το οποίο και έπραξε. Βέβαια, του είπα να περάσει από το Δημαρχείο σήμερα, πριν ακόμα γνωστοποιηθούν τα γεγονότα. Από εκεί και πέρα, τα γεγονότα έχουν δημοσιοποιηθεί και τα γνωρίζετε όλοι. Μιλήσαμε στις 21:26 και μου ζήτησε βοήθεια για την κηδεία της οικογένειάς, πράγμα το οποίο όπως όφειλα του είπα να μην ανησυχεί από αυτή την πλευρά, ότι ο Δήμος θα συμπαρασταθεί».
 
Παράλληλα αρκετά ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια, ενώ τα θέματα βίας φαίνεται πως ήταν γνωστά.
 
«Δεν θα μπορούσα να πω ψέμα, τα προβλήματα ήταν προς δημόσια θέα και κρίση. Υπήρχαν τα προβλήματα, όμως σε καμιά περίπτωση δεν ήταν στο βαθμό που φαίνεται να έχουν εξελιχθεί. Ήταν προβλήματα μιας οικογένειας. Ήταν μια διένεξη μεταξύ των συζύγων. Ήταν ένα πρόβλημα που απασχολούσε το Γραφείο Ευημερίας σχετικά με την ορθή διαβίωση της οικογένεια στο σπίτι και τον χώρο», κατέληξε ο κ. Σοφοκλέους. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε άλλους δύο για το Δημητρούι-Ο ένας κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών
Ψάχνουν τα αίτια της τραγωδίας ανήμερα του Πάσχα-Έφυγαν με διαφορά τρία χρόνια μάνα και γιος
Μαύρο Πάσχα, νεκρός ο 30χρονος Ευτύχιος-Μετωπική σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με όχημα
Αυτοί οι δύο αναζητουνται για τα επεισόδια στο Κίτι
Απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε οικία στη Λάρνακα-Καρέ καρέ η επίθεση με κροτίδες και πέτρες
ΒΙΝΤΕΟ: Εμπόλεμη ζώνη ο Ύψωνας-Η στιγμή που περιπολικό παραδίδεται στις φλόγες
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα με χαλαζόπτωση-Έκλεισε δρόμος στα ορεινά
Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κατολισθήσεων βράχων-Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιές σε υποστατικά και υποδομές λόγω των λαμπρατζιών
Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο Δάσος Πάφου