Άγριος ξυλοδαρμός και απαγωγή 50χρονης-Χτυπούσε το κεφάλι της στο αυτοκίνητο

Υπόθεση απαγωγής, επίθεσης και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 50χρονης Ελληνοκύπριας, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο φόρεσε χειροπέδες σε 30χρονο, επίσης Ελληνοκύπριο.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία που βρίσκεται ενώπιον των Αρχών, ενώ η 50χρονη βρισκόταν στην οικία του 30χρονου, γύρω στις επτά το πρωί, αυτός της ζήτησε χρήματα, με την παραπονούμενη να του αναφέρει πως δεν έχει.

Τότε, ο 30χρνος φέρεται να την άρπαξε από τον λαιμό και άρχισε να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και στα χέρια.

Η παραπονούμενη, φοβισμένη, προσπάθησε να διαφύγει και να εξέλθει της οικίας του, ωστόσο ο 30χρονος ασκώντας βία, την άρπαξε και την οδήγησε μέσα στο όχημα του, αφού προηγουμένως χτύπησε το κεφάλι της στην πόρτα του αυτοκινήτου, σε μια προσπάθεια να την αποτρέψει να ξεφύγει.

Ακολούθως, κλειδώνοντας τις πόρτες του αυτοκινήτου, ο 30χρονος οδήγησε την 50χρονη σε απόμερο μέρος, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής συνέχισε να την χτυπά με τα χέρια του.

Γύρω στις 7 και 30 το πρωί, λήφθηκε ανώνυμη πληροφορία στην Αστυνομία, αναφέροντας ότι ο 30χρονος δια της βίας έσυρε άγνωστη γυναίκα στο όχημα του και ακολούθως έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 30χρονο, αρνήθηκε τα όσα ανέφερε πληροφοριοδότης στην Αστυνομία και σε μια προσπάθεια να πείσει για τα λεγόμενα του, παραχώρησε το τηλέφωνο στην 50χρονη, η οποία, φοβούμενη, ανέφερε στα μέλη της δύναμης πως είναι καλά στην υγεία της και ότι δεν χρειάζεται οποιαδήποτε βοήθεια.

Ωστόσο, κλήθηκε να παρουσιαστεί στον αστυνομικό σταθμό της Επισκοπής για να πιστοποιηθούν τα λεγόμενα της.

Ακολούθως, αφού τερματίστηκε η επικοινωνία της με την Αστυνομία, ο 30χρονος, όπως ανέφερε η 50χρονη, συνέχισε να την απειλεί με διάφορες φράσεις, με σκοπό να την αποτρέψει να προβεί σε καταγγελία εναντίον του.

Περίπου δύο ώρες αργότερα, η 50χρονη μετέβη στον αστυνομικό σταθμό, όπου ήταν εμφανώς χτυπημένη, φέροντας μώλωπες και άλλες εξωτερικές κακώσεις, στα χέρια και στο κεφάλι.

Η 50χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αφού εντοπίστηκε, φόρεσε χειροπέδες.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών