Πήγαν να συλλάβουν τον 40χρονο και η φίλη του επιτέθηκε σε αστυνομικούς για να τους αποτρέψει

Στη σύλληψη 40χρονου, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, προχώρησαν χθες, μέλη της Αστυνομίας, στην Λεμεσό.

Τον καταζητούμενο εντόπισαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λεμεσού, λίγο μετά τις 7.00 το βράδυ της Δευτέρας, μετά από στοχευμένη επιχείρηση έρευνας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, στην οικία 36χρονης στην Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έφοδος σε οικία και σύλληψη γνωστού καταζητούμενου που έψαχναν για μήνες οι Αρχές

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στην κατοικία, η 36χρονη φέρεται να επιτέθηκε εναντίον ενός από αυτούς, χτυπώντας τον με τα χέρια στο κεφάλι. Αφού τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη της, για το αυτόφωρο αδίκημα της επίθεσης εναντίον Αστυνομικού, στη συνέχεια εντόπισαν στην κατοικία τον 40χρονο καταζητούμενο. Αυτός συνελήφθη βάσει Δικαστικών ενταλμάτων που είχαν εκδοθεί εναντίον του, σε σχέση με τις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Πρόκειται για τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων και συγκεκριμένα τη διάρρηξη μίας κατοικίας, από την οποία κλάπηκαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε η ένοικος, καθώς και το κινητό της τηλέφωνο και τις διαρρήξεις ενός καταστήματος πώλησης γεωργικών και κηπουρικών μηχανών, ενός κυλικείου ιδιωτικού γηπέδου ποδοσφαίρου και μίας υπό ανέγερση οικίας. Οι διαρρήξεις διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Φεβρουαρίου και Ιουλίου, 2020, στην Λεμεσό.

Το αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο που είχαν κλαπεί από την οικία εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας, τα ξημερώματα της 15ης Ιουλίου, λίγο μετά τη διάπραξη της διάρρηξης. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε επίσης μία τσάντα και χρηματικό ποσό που είχαν κλαπεί την ίδια μέρα, κατά τη διάρρηξη του κυλικείου του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Μία τουρμπίνα που είχε κλαπεί από το κατάστημα γεωργικών και κηπουρικών εργαλείων, επίσης εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, τα ξημερώματα της 3ης Μαρτίου, λίγο μετά τη διάπραξη της διάρρηξης του καταστήματος.

Μετά τον εντοπισμό και σύλληψη του 40χρονου, αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων διάρρηξης και κλοπής, ενώ υπό κράτηση τέθηκε και η 36χρονη για διερεύνηση υπόθεσης επίθεσης εναντίον Αστυνομικού, καθώς και υπόθεσης συνεργού μετά τη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε έφεση ενάντια στην Τρ. Κύπρου και την ΚΤΚ για αγορά αξιογράφων
Μικρό σκάφος βυθιζόταν στον κόλπο Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος», διασώθηκαν δύο άτομα
Χειροπέδες σε 44χρονο για τον εμπρησμό 17 οχημάτων σε συνεργείο
Στο κελί για πέντε χρόνια 25χρονος για δύο ληστείες περιπτέρου στη Χλώρακα
Καταζητείσαι 42χρονος Σύρος για παράνομη είσοδο στην Κύπρο το... 2022
Στο κελί οι δύο συλληφθέντες για την άφιξη 110 μεταναστών από τη Συρία
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 34χρονο που χτύπησε και βίασε την πρώην σύζυγο του
Ξεκρέμαστη η υπόθεση κατά Ουκρανού για ξέπλυμα-Από 40 κατηγορίες τελικά... μία αν δεν καταθέσει η Ουκρανή
Εννέα συλλήψεις σε πολυεθνική επιχείρηση της Europol για την 645 εκ. απάτη επενδύσεων JuicyFields
Στο μικροσκόπιο τα κινητά του δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά, ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς-Όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο