Κυριακή 20 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κελάηδησε ο 17χρονος ληστής της AstroBank-Συνελήφθη δεύτερος, ψάχνουν και τρίτο

  14/08/2020 19:39
Κελάηδησε ο 17χρονος ληστής της AstroBank-Συνελήφθη δεύτερος, ψάχνουν και τρίτο

Κελάηδησε ο 17χρονος ληστής της AstroBank-Συνελήφθη δεύτερος, ψάχνουν και τρίτο

  14/08/2020 19:39
Παραδέχτηκε πως ήταν ο δράστης και έδειξε και άλλα πρόσωπα, ο 17χρονος που συνελήφθη για την ένοπλη ληστεία, που διαπράχθηκε σε υποκατάστημα της AstroBank στο Στρόβολο, με λεία περίπου 45 χιλιάδες ευρώ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εντοπίστηκε στον ποταμό και συνελήφθη ο δράστης της ένοπλης ληστείας σε τράπεζα στον Στρόβολο
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακρινόμενος ο 17χρονος παραδέχθηκε ότι συνωμότησε με άλλα δύο πρόσωπα να διαπράξουν την ληστεία, τα οποία και κατονόμασε, με το ΤΑΕ Λευκωσίας, να προχωρεί στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης εναντίον τους. Ο ένας, 20 ετών συνελήφθη, ενώ οι Αρχές ψάχνουν τον τρίτο. 
 
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι, άγνωστος, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα, εισήλθε εντός του υποκαταστήματος και υπό την απειλή μαχαιριού, κατάφερε και έκλεψε χρηματικό ποσό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεαρός Ελληνοκύπριος ο δράστης της ένοπλης ληστείας στον Στρόβολο-Βρέθηκε η λεία στην κατοχή του
 
Στη συνέχεια, ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία, όπου μέλη διαφόρων υπηρεσιών, άρχισαν τις επιτόπιες εξετάσεις. Μέλος της Αστυνομίας (ΤΑΕ Λευκωσίας) κατά τις έρευνες, εντόπισε σε κοίτη ποταμού νεαρό πρόσωπο, το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την εκεί παρουσία του, ενώ σε έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του εντοπίστηκε χρηματικό ποσό, για το οποίο επίσης δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.
 
Πρόκειται για νεαρό πρόσωπο (ηλικίας 17/9), το οποίο οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας για ανάκριση. Πλησίον του πιο πάνω προσώπου, κατά τον εντοπισμό του, εντοπίστηκε και μια αθλητική τσάντα, η οποία περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, ένα μαχαίρι, μια κουκούλα και γάντια, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας