Τετάρτη 30 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πρώην Γενικός Διευθυντής του ΔΗΣΥ το όγδοο θύμα από τη θεομηνία στην Εύβοια

  10/08/2020 15:34
Πρώην Γενικός Διευθυντής του ΔΗΣΥ το όγδοο θύμα από τη θεομηνία στην Εύβοια

Πρώην Γενικός Διευθυντής του ΔΗΣΥ το όγδοο θύμα από τη θεομηνία στην Εύβοια

  10/08/2020 15:34
Κύπριος που βρισκόταν στην Εύβοια για διακοπές, είναι το όγδοο θύμα από τις φονικές πλημμύρες, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή των Αγίων Αποστόλων Καλάμου.
 
 
Νεκρός είναι ο 72χρονος Γιώργος Λιβέρας. Ο άτυχος 72χρονος, ο οποίος βρισκόταν στην Εύβοια για διακοπές, σύμφωνα με πληροφορίες παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά καθώς βρισκόταν στο όχημα του.
 
Ο  Γιώργος Λιβέρας από τη Λευκωσία, ήταν πρώην Γενικός Διευθυντής του ΔΗΣΥ και στενός συνεργάτης του Γλαύκου Κληρίδη καθώς και του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη.
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε μεγάλη θλίψη για τον θάνατό του και ευχήθηκε κουράγιο στην οικογένειά του.

Σημειώνεται ότι ο 72χρονος όπως και μία 73χρονη, είχαν παρασυρθεί στη θάλασσα από υπερχείλιση του ποταμού Λήλαντα.

Η 73χρονη εντοπίστηκε χθες σώα και περισυνελέγη από πλωτό του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή του Λευκαντίου.
 
Ο ΔΗΣΥ αποχαιρέτησε τον κ. Λιβέρα με πόνο ψυχής:

Η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος, η ηγεσία, οι Βουλευτές και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους για τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Λιβέρα. Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη σε όλο τον Δημοκρατικό Συναγερμό, αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης. 
 
"Ο Γιώργος Λιβέρας υπήρξε ένα ιστορικό στέλεχος της παράταξής μας. «Παρών» από την ίδρυση του Δημοκρατικού Συναγερμού το 1976, μέσα από τη συνεργασία αρχικά και αργότερα την προσχώρηση του ΔΕΚ στον Δημοκρατικό Συναγερμό. Ο Γιώργος Λιβέρας ξεχώρισε ως πατριώτης και συναγωνιστής που κατέθεσε από την αρχή όλες του τις δυνάμεις για το κοινό όφελος. Διετέλεσε για σειρά ετών Βοηθός Γενικός Γραμματέας της παράταξης ενώ από το 1993 ως το 2007 υπηρέτησε τον Δημοκρατικό Συναγερμό από τη θέση του Γενικού Διευθυντή.
 
Ως εκ τούτου ο Γιώργος Λιβέρας ήταν από τα στελέχη εκείνα που με τη δράση τους όχι μόνο έθεσαν το θεμέλιο για τη δημιουργία της μεγαλύτερης πολιτικής δύναμης στη χώρα αλλά και συνέδραμαν ουσιαστικά την εκάστοτε ηγεσία στο να εισέλθει ο Δημοκρατικός Συναγερμός στη νέα εποχή.
 
Μάλιστα ως γνήσιο στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν έθεσε ημερομηνία λήξεως στην προσφορά του και στην παρουσία του. Παρέμεινε ως το τέλος ενεργός και δραστήριο μέλος, πάντα με την προσήνεια και τη θετική του συμβολή για την πρόοδο της παράταξης και της χώρας μας.  
 
Σημειώνεται ότι σε σημερινή ειδική συνεδρία για τον θάνατο του Γιώργου Λιβέρα, το Εκτελεστικό Γραφείο αποφάσισε όπως καλυφτούν από τον Δημοκρατικό Συναγερμό τα έξοδα της κηδείας, οι σημαίες στα γραφεία της παράταξης θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι και την ημέρα της κηδείας και παράλληλα το γραφείο του Γενικού Διευθυντή του Δημοκρατικού Συναγερμού όπως πάρει την ονομασία «Γιώργος Λιβέρας». Η ηγεσία θα παραστεί θα παραστεί στην κηδεία".
 
Σύσσωμη η οικογένεια του Δημοκρατικού Συναγερμού εκφράζει και πάλι τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Λιβέρα, των οποίων ο πόνος είναι και δικός μας, καταλήγει η ανακοίνωση.
 

Σημειώνεται ότι ανακοινώσεις εξέδωσαν επίσης το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας