Πέμπτη 1 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Υπό κράτηση ο 27χρονος για το άγριο φονικό στην οδό Ρηγαίνης

  09/08/2020 21:10
Υπό κράτηση ο 27χρονος για το άγριο φονικό στην οδό Ρηγαίνης

Υπό κράτηση ο 27χρονος για το άγριο φονικό στην οδό Ρηγαίνης

  09/08/2020 21:10

Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, 27χρονος ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε στις 23 περασμένου Φεβρουαρίου, στην Λευκωσία, με θύμα τον 24χρονο, Ahmed Bin Talib, από το Πακιστάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανταλλαγή υπόπτων με τα κατεχόμενα-Παραδόθηκε ο 27χρονος για το φόνο στη Ρηγαίνης

Ο 24χρονος εντοπίστηκε νεκρός, από μέλη της Αστυνομίας, στην οδό Ρηγαίνης, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα της 23ης Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τις ιατροδικαστικές εξετάσεις, ο θάνατός του οφειλόταν σε  τραύμα στο θώρακα από τέμνον και νύσσον όργανο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από το ΤΑΕ Λευκωσίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, καθώς και εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη την ίδια μέρα από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Δικαστικό ένταλμα σύλληψης είχε εκδοθεί και εναντίον του 27χρονου, ο οποίος καταζητείτο, ενώ τα στοιχεία και φωτογραφία του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Την περασμένη Παρασκευή, γύρω στις 10.30 πριν το μεσημέρι, ο 27χρονος συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου.

Την ίδια μέρα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για περίοδο εφτά ημερών για σκοπούς συνέχισης των εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας