Πέμπτη 1 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τσουχτερό πρόστιμο σε υποστατικό στη Λευκωσία για παραβιάση των διαταγμάτων

  09/08/2020 08:09
Τσουχτερό πρόστιμο σε υποστατικό στη Λευκωσία για παραβιάση των διαταγμάτων

Τσουχτερό πρόστιμο σε υποστατικό στη Λευκωσία για παραβιάση των διαταγμάτων

  09/08/2020 08:09
Πρόστιμο χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε σε υποστατικό στη Λευκωσία, το οποίο παραβίασε τα διατάγματα της Κυβέρνησης, όσον αφορά στον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο. Παράλληλα, έχουν γίνει συνολικά 1,158 έλεγχοι και προέκυψαν πάνω από πενήντα καταγγελίες σε υποστατικά και πολίτες.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για καφετέρια στη Λευκωσία, η οποία εξυπηρετούσε περισσότερα άτομα, από το προβλεπόμενο όριο, με βάση τα διατάγματα. Το υποστατικό έλαβε εξώδικο πρόστιμο 8,000 ευρώ. Εξάλλου, στη Λευκωσία έχουν προκύψει άλλες πέντε καταγγελίες σε υποστατικά, καθώς και επτά σε πολίτες, για τη λανθασμένη χρήση μάσκας, από συνολικά 97 ελέγχους.
 
Στη Λεμεσό έχουν διενεργηθεί συνολικά 314 έλεγχοι και προέκυψαν συνολικά 19 καταγγελίες, εκ των οποίων οι έντεκα σε πολίτες και οι οκτώ σε υποστατικά. Σε ένα από τα υποστατικά έχει επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο 1,500 ευρώ. Πρόκειται για εστιατόριο.
 
Στη Λάρνακα έχουν διενεργηθεί συνολικά 281 έλεγχοι και προέκυψαν τρεις καταγγελίες σε υποστατικά και άλλες τρεις σε πολίτες. Στην Πάφο διενεργήθηκαν 139 έλεγχοι και προέκυψαν πέντε καταγγελίες σε υποστατικά και επτά σε πολίτες και στην Αμμόχωστο έγιναν 215 έλεγχοι και προέκυψαν δύο καταγγελίες σε πολίτες και μία σε υποστατικό.
 
Στην περιοχή της Μόρφου έχουν γίνει 112 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας