Τετάρτη 23 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η πορεία του ακυβέρνητου λεωφορείου που προσέκρουσε σε μοτοσικλέτες και όχημα

  06/08/2020 14:27
Η πορεία του ακυβέρνητου λεωφορείου που προσέκρουσε σε μοτοσικλέτες και όχημα

Η πορεία του ακυβέρνητου λεωφορείου που προσέκρουσε σε μοτοσικλέτες και όχημα

  06/08/2020 14:27
Τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος, που σημειώθηκε γύρω στις δέκα το πρωί στη Λεωφόρο Διαγόρου στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε  στην κατάσχεση του λεωφορείου, ώστε να τύχει εξετάσεις, αφού παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κινήθηκε ακυβέρνητο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δύο μοτοσικλέτες και ένα όχημα. 

Ακολούθως, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από τον οδηγό του λεωφορείου, τον οδηγό της ιδιωτικής μοτοσικλέτα, τον οδηγό της αστυνομικής μοτοσικλέτας αλλά και τον ιδιοκτήτη του ιδιωτικού αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που διεξήχθησαν από μέλη του Κλάδου Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας, το λεωφορείο, ο οδηγός του οποίο είχε εξέλθει από αυτό, φέρεται να χτύπησε αρχικά σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης και ακολούθως χτύπησε σε πλαϊνό καθρεφτάκι του οχήματος.
Στη συνέχεια, το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και χτύπησε σε ιδιωτική μοτοσικλέτα, η οποία ήταν σταθμευμένη στον ίδιο χώρο στάθμευσης της οδού Διαγόρου. Ο οδηγός της μοτοσικλέτα, είχε μόλις σταθμεύσει τη μοτοσικλέτα του στο σημείο και αφού άκουσε την πρόσκρουση του λεωφορείου στο πρώτο αυτοκίνητο, αντιλήφθηκε το λεωφορείο να κινείται προς τον ίδιο και απομακρύνθηκε άμεσα από τη μοτοσικλέτα του.

Με την πρόσκρουση του λεωφορείου στη μοτοσικλέτα, το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του, παρασύροντας μαζί του τη μοτοσικλέτα και αφού πέρασε στο πεζοδρόμιο, μαζί με τη μοτοσικλέτα, χτύπησε σε μεταλλικά πασσαλάκια στο πεζοδρόμιο τα οποία απέκοψε.

Σημειώνεται πως, το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και χτύπησε στην αστυνομική μοτοσικλέτα, χωρίς να χτυπήσει σε δεύτερο αυτοκίνητο, όπως είχε αναφερθεί νωρίτερα.

Υπενθυμίζεται ότι στο λεωφορείο, στο αυτοκίνητο αλλά και την αστυνομική μοτοσικλέτα δεν βρίσκονταν επιβάτες, ενώ δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας