Η πορεία του ακυβέρνητου λεωφορείου που προσέκρουσε σε μοτοσικλέτες και όχημα

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος, που σημειώθηκε γύρω στις δέκα το πρωί στη Λεωφόρο Διαγόρου στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε  στην κατάσχεση του λεωφορείου, ώστε να τύχει εξετάσεις, αφού παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κινήθηκε ακυβέρνητο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δύο μοτοσικλέτες και ένα όχημα. 

Ακολούθως, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από τον οδηγό του λεωφορείου, τον οδηγό της ιδιωτικής μοτοσικλέτα, τον οδηγό της αστυνομικής μοτοσικλέτας αλλά και τον ιδιοκτήτη του ιδιωτικού αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που διεξήχθησαν από μέλη του Κλάδου Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας, το λεωφορείο, ο οδηγός του οποίο είχε εξέλθει από αυτό, φέρεται να χτύπησε αρχικά σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης και ακολούθως χτύπησε σε πλαϊνό καθρεφτάκι του οχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ακυβέρνητο λεωφορείο προσέκρουσε σε μοτοσικλέτες και οχήματα στη Λευκωσία

Στη συνέχεια, το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και χτύπησε σε ιδιωτική μοτοσικλέτα, η οποία ήταν σταθμευμένη στον ίδιο χώρο στάθμευσης της οδού Διαγόρου. Ο οδηγός της μοτοσικλέτα, είχε μόλις σταθμεύσει τη μοτοσικλέτα του στο σημείο και αφού άκουσε την πρόσκρουση του λεωφορείου στο πρώτο αυτοκίνητο, αντιλήφθηκε το λεωφορείο να κινείται προς τον ίδιο και απομακρύνθηκε άμεσα από τη μοτοσικλέτα του.

Με την πρόσκρουση του λεωφορείου στη μοτοσικλέτα, το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του, παρασύροντας μαζί του τη μοτοσικλέτα και αφού πέρασε στο πεζοδρόμιο, μαζί με τη μοτοσικλέτα, χτύπησε σε μεταλλικά πασσαλάκια στο πεζοδρόμιο τα οποία απέκοψε.

Σημειώνεται πως, το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και χτύπησε στην αστυνομική μοτοσικλέτα, χωρίς να χτυπήσει σε δεύτερο αυτοκίνητο, όπως είχε αναφερθεί νωρίτερα.

Υπενθυμίζεται ότι στο λεωφορείο, στο αυτοκίνητο αλλά και την αστυνομική μοτοσικλέτα δεν βρίσκονταν επιβάτες, ενώ δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)