Παρασκευή 25 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συνεχίζονται τα έργα σε κεντρικές αρτηρίες στη Λευκωσία

  03/08/2020 07:15
Συνεχίζονται τα έργα σε κεντρικές αρτηρίες στη Λευκωσία

Συνεχίζονται τα έργα σε κεντρικές αρτηρίες στη Λευκωσία

  03/08/2020 07:15

Χωρίς σοβαρά προβλήματα στις κύριες οδικές αρτηρίες ξεκινά η σημερινή μέρα. Στο κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης της λεωφόρου Μακαρίου, λόγω των οποίων επηρεάζεται η διασταύρωση των λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα. 

Σήμερα, οι εργασίες εισέρχονται στη δεύτερη φάση τους, όπου τμήμα του κόμβου θα δοθεί στην κυκλοφορία. Θα επιτρέπονται οι κινήσεις από Μακαρίου προς Σπύρου Κυπριανού, από Διγενή Ακρίτα προς Μακαρίου και από τη Διγενή Ακρίτα προς την οδό Κρήτης. Οι κινήσεις από την Σπύρου Κυπριανού προς τη Διγενή Ακρίτα και από τη Μακαρίου προς τη Διγενή Ακρίτα δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Επίσης, λόγω των εργασιών, από τις 6π.μ. μέχρι τις 2μ.μ. σήμερα, το τμήμα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού από τα Φώτα Τροχαίας στη συμβολή της με την οδό Γερασίμου Μαρκορά (Φώτα ΚΤΕΝΑ) προς Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό (Λυκαβητού), θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διεξάγεται δια μέσου της οδού Γερασίμου Μαρκορά. 

Εργασίες διεξάγονται και στον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού, για την κατασκευή ορθογωνικού οχετού, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 11 Σεπτεμβρίου. Κατά την διάρκεια των εργασιών θα είναι κλειστό τμήμα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις και η κίνηση θα διοχετεύεται σε προσωρινή παράκαμψη. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας