Πήγε να αποφύγει το μπλόκο, προσέκρουσε σε περιπολικό-Ναρκωτικά και ρόπαλο στην κατοχή του

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 37 και 43 χρόνων προχώρησαν χθες, μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Αμμοχώστου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, καθώς και παράνομης κατοχής απαγορευμένων ουσιών.
 
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα της Τρίτης, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από πληροφορία, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος, σε δρόμο στο Παραλίμνι, έχοντας συνοδηγό 43χρονη. Κατά την ανακοπή του οχήματος, ο 37χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει οδηγώντας προς τα πίσω το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα αυτό να συγκρουστεί με υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας και να ακινητοποιηθεί στο σημείο.
 
Ο 37χρονος προσπάθησε εκ νέου να διαφύγει πεζός, ωστόσο ανακόπηκε άμεσα από τα μέλη της ΥΚΑΝ και σε έρευνα που έγινε σε τσάντα ώμου που ο ίδιος κρατούσε, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, μέσα σε δύο νάιλον συσκευασίες, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 115 γραμμαρίων, καθώς και τρία γραμμάρια κοκαΐνης.
 
Ακολούθησαν έρευνες στην οικία, σε κατάστημα και στο αυτοκίνητο των δύο υπόπτων. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο ρόπαλο, ενώ στο κατάστημα εντοπίστηκαν πέντε μπουκαλάκια των 30ml απαγορευμένης ουσίας κάνναβης και μία συσκευασία με 6 χάπια αναβολικών.
 
Εναντίον του 37χρονου και της 43χρονης εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, κατοχής απαγορευμένων ουσιών, μεταφοράς επιθετικού οργάνου και αλόγιστων και επικίνδυνων πράξεων.
 
Οι δύο τους οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα για την οκταήμερη κράτησή τους.
 
Τις εξετάσεις συνεχίζει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην επαρχία Αμμοχώστου.

Δειτε Επισης

Νέες κυρώσεις ΗΠΑ κατά της Λευκορωσίας-Δύο εταιρείες στην Κύπρο
Η Αστυνομία αναζητά ένα ύποπτο πρόσωπο για διάρρηξη εκκλησίας (pics)
Σαρανταενάχρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και προκάλεσε τροχαίο
Εμπρησμός πίσω από τα 15 οχήματα που παραδόθηκαν στις φλόγες στο Καϊμακλί-74 χτυπήματα από την αρχή του έτους
Τραγωδία στον Πειραιά-Νεκρός 31χρονος από την κατάρρευση κτηρίου (pics)
Απαντά στο Ισραήλ ο Ραΐσι-«Το Ιράν θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια ενάντια στα συμφέροντά του»
Το Τελ Αβίβ διαβεβαίωσε τις αραβικές χώρες ότι η απάντησή του στο Ιράν δεν θα τις βάλει σε κίνδυνο
Κατέρρευσε τμήμα κτηρίου στο Πασαλιμάνι-Τρεις ελαφρά τραυματίες, ένας εγκλωβισμένος (pics)
Ασφυκτική πίεση στο Ισραήλ να μην χτυπήσει το Ιράν-Η σύγκριση των δύο στρατών, τα drone και τα πυρηνικά
Χειροπέδες σε 32χρονη που εργαζόταν παράνομα σε ξενοδοχείο με πλαστή ταυτότητα