Δευτέρα 3 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Πυκνή τροχαία κίνηση

  12/07/2020 18:46
Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Πυκνή τροχαία κίνηση

Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Πυκνή τροχαία κίνηση

  12/07/2020 18:46
Καραμπόλα τριών οχημάτων σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας, στο ύψος των Λυμπιών, με αποτέλεσμα να παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση στο συγκεκριμένο σημείο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τρία οχήματα μετακινήθηκαν από τον αυτοκινητόδρομο, ενώ στο σημείο βρίσκονται μέλη της τροχαίας για διοχέτευση της κίνησης.
 
Από το τροχαίο, δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.
 
Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα, αφού παρά το ότι η τροχαία κίνηση είναι αυξημένη στους αυτοκινητοδρόμους Αγίας Νάπας – Λάρνακας, Λεμεσού – Λευκωσίας και στα υπόλοιπα τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Λευκωσίας, η κυκλοφορία συνεχίζει κανονικά.
 
Χωρίς προβλήματα συνεχίζει η κυκλοφορία και στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών της Λεμεσού και Μόρφου.
 
Μέλη της Αστυνομίας, ειδικότερα του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, βρίσκονται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου για διευκόλυνση και παρακολούθηση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.
 
Το κοινό, πριν τις διακινήσεις του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο, μέσα από την ιστοσελίδα της Αστυνομίας, www.cypruspolicenews.com τους λογαριασμούς της στο Facebook και το Twitter και από την εφαρμογή - application Αστυνομία Κύπρου - της Αστυνομίας για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές ταμπλέτες, στην κατηγορία «Οδικό Δίκτυο».
 
Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας