Κυριακή 9 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Άρχισε η επιστροφή των εκδρομέων-Αυξημένη κίνηση στους αυτοκινητοδρόμους

  12/07/2020 17:34
Άρχισε η επιστροφή των εκδρομέων-Αυξημένη κίνηση στους αυτοκινητοδρόμους

Άρχισε η επιστροφή των εκδρομέων-Αυξημένη κίνηση στους αυτοκινητοδρόμους

  12/07/2020 17:34
Αυξημένη τροχαία κίνηση παρατηρείται γύρω στις 5.15 το απόγευμα της Κυριακής, στους αυτοκινητοδρόμους Αγίας Νάπας-Λάρνακας, Λάρνακας-Λευκωσίας και Λεμεσού –Λευκωσίας, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα για την κυκλοφορία, η οποία διεξάγεται κανονικά. Χωρίς προβλήματα συνεχίζει η κυκλοφορία και στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών της Λεμεσού και Μόρφου.
 
Μέλη της Αστυνομίας, ειδικότερα του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, βρίσκονται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου για διευκόλυνση και παρακολούθηση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό. Ανάμεσα στα μέτρα που λαμβάνονται είναι η περιπολιακή κάλυψη του οδικού δικτύου, καθώς και η ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας σε διάφορα κομβικά σημεία του.
 
Παράλληλα, οι οδηγοί θα μπορούν να ενημερώνονται για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο, μέσα από την ιστοσελίδα της Αστυνομίας, www.cypruspolicenews.com τους λογαριασμούς της στο Facebook και το Twitter και από την εφαρμογή - application Αστυνομία Κύπρου - της Αστυνομίας για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές ταμπλέτες, στην κατηγορία «Οδικό Δίκτυο».
 
Η Αστυνομία προτρέπει όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας