Κρίσιμη η κατάσταση του 13χρονου μετά το τροχαίο, στην Εντατική και η γιαγιά του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο  13χρονος, που τραυματίστηκε σοβαρότερα, από τα επτά πρόσωπα που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Πάφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εσπευσμένα στη Λευκωσία μεταφέρθηκε 14χρονος τραυματίας από το τροχαίο στην Πάφο

Ο ανήλικος, αφού εξετάστηκε από επί καθήκοντι ιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διακομίσθηκε μετά το τροχαίο, διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου. Ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας.
 
Την ίδια ώρα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου νοσηλεύεται μετά τη χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη και η γιαγιά του 13χρονου ηλικίας 57 ετών, η οποία υπέστη κάταγμα σπονδύλου και αιμοθώρακα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη γύρω στη 13:00 στον δρόμο Δρούσειας-Προδρομίου-Πόλης Χρυσοχούς, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δύο οχήματα προερχόμενα από αντίθετες κατευθύνσεις συγκρούστηκαν μετωπικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Επτά τραυματίες μετά από σύγκρουση οχημάτων

Στο ένα όχημα επέβαινε η μητέρα ηλικίας 40 ετών με τα τρία ανήλικα παιδιά της ηλικίας 13, 15 και 17 ετών και την γιαγιά ηλικίας 57 ετών, όλοι Ε/κ, και στο δεύτερο όχημα ζεύγος Γερμανών ηλικίας 55χρόνων ο άντρας και 61 χρόνων η γυναίκα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στους υπόλοιπους πέντε τραυματίες, διαπιστώθηκε ότι η 15χρονη αδελφή του 13χρονου υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι, ενώ η δεύτερη αδελφή του, 17 ετών, υπέστη θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία στο σώμα της. Η 40χρονη μητέρα τους, υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

Επίσης, η 61χρονη συνοδηγός του δεύτερου οχήματος υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι, ενώ ο 55χρονος οδηγός, παρουσιάζει πόνο στον αυχένα. Οι δύο τους αναμένεται να πάρουν εξιτήριο αργότερα.
 
Στο μεταξύ, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι η 40χρονη παρέλειψε να οδηγεί στην αριστερά πλευρά του δρόμου το όχημά της και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το εξ αντιθέτου διερχόμενο όχημα στο οποίο επέβαινε το ζεύγος Γερμανών.
 
Οι εξετάσεις για την πρόκληση του Τροχαίου συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κρίσιμα ο 19χρονος μοτοσικλετιστής που συγκρούστηκε με όχημα στη Λευκωσία

Δειτε Επισης

Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα