Παρασκευή 7 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Κλείδωσε» και επιστημονικά το έγκλημα στη Λακατάμια-«Μίλησε» το DNA στο όπλο

Ντίνα Κλεάνθους  10/07/2020 10:45
«Κλείδωσε» και επιστημονικά το έγκλημα στη Λακατάμια-«Μίλησε» το DNA στο όπλο

«Κλείδωσε» και επιστημονικά το έγκλημα στη Λακατάμια-«Μίλησε» το DNA στο όπλο

Ντίνα Κλεάνθους  10/07/2020 10:45
Τα ευρήματα των ιατροδικαστών που διενήργησαν τις νενομισμένες νεκροτομές επί των σορών του 56χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου και της 44χρονης Νίκης Σιεφταλή, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί σε διαμέρισμα στη Λακατάμια, το βράδυ της 29ης Ιουνίου, έρχονται να επιβεβαιώσουν και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Λύνουν το γρίφο και δίνουν απαντήσεις στα σκοτεινά σημεία οι νεκροτομές

Σύμφωνα με τα ευρήματα από τις νεκροτομές που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Αγγελική Παπέττα, ο θάνατος τόσο της 44χρονης όσο και του 56χρονου οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία και αιμορραγικό σοκ, που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο. 

Ο 56χρονος έφερε τραύμα στο στήθος και η 44χρονη στο κάτω μέρος του λαιμού, ενώ όπως προέκυψε, ο άντρας ήταν αυτός που σκότωσε την γυναίκα και μετά έθεσε τέρμα στη ζωή του. 

Σε ότι αφορά το τραύμα της γυναίκας στο χέρι, κάτι που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάτησε αυτή τη σκανδάλη, κατά τη νεκροτομή διαπιστώθηκε πως δεν επρόκειτο για έγκαυμα ή τραύμα αλλά ήταν αίματα από την σκηνή του εγκλήματος και ως εκ τούτου αποκλείστηκε αυτό το σενάριο. 

Το πόρισμα των ιατροδικαστών, έρχεται να επιβεβαιώσει και το DNA, το οποίο έδειξε πως την σκανδάλη πάτησε ο 56χρονος, ο οποίος αφού σκότωσε την 44χρονη, στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του. 

Οι Αρχές, μετά και τον εντοπισμό του σημειώματος που άφησε ο 56χρονος, με το οποίο έλεγε πως θα θέσει τέρμα στη ζωή του και αποχαιρετούσε την οικογένεια του, έκλειναν προς το σενάριο ο άντρας να σκότωσε τη γυναίκα και μετά να αυτοκτόνησε, κάτι το οποίο κλείδωσε. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος και η 44χρονη εντοπίστηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος στο διαμέρισμα του Χριστοδούλου, με την Αστυνομία εξαρχής να αποκλείει την εμπλοκή τρίτου προσώπου και να διερευνά υπόθεση φόνου και αυτοχειρίας. Τα θύματα εντόπισε γείτονας, ο οποίος αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, ενώ στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκε το φονικό όπλο. 

Υπενθυμίζεται πως τα δύο θύματα διατηρούσαν σχέση, ωστόσο τον τελευταίο καιρό βρίσκονταν σε διάσταση. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας