Και σε πακέτο ναρκωτικών 15 κιλών εμπλέκεται ο 41χρονος-Πώς του την έστησε η Αστυνομία

Ύποπτος και για παράνομη εισαγωγή 15 κιλών ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, είναι ο 41χρονος που συνελήφθη χθες βράδυ στη Λάρνακα, στο αυτοκίνητο του οποίου εντοπίστηκαν 7μιση κιλά κάνναβης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εντοπισμού στο αυτοκίνητο του 41χρονου των 7μιση κιλών κάνναβης, προέκυψε μαρτυρία εξελισσόμενης υπόθεσης εισαγωγής ναρκωτικών συνολικού βάρους 15 κιλών.
 
Συγκεκριμένα εδώ και μέρες η ΥΚΑΝ ασχολείτο με υπόθεση εισαγωγής στην Κύπρο ποσότητας ναρκωτικών συνολικού βάρους 15 κιλών, που έφτασε στο ταχυδρομείο της Λάρνακας.
 
Μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τα ναρκωτικά τα οποία κατάσχεσαν και διοργάνωσαν ελεγχόμενη παράδοση τους. Στο πακέτο με τα ναρκωτικά υπήρχε αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας και το τηλέφωνο εντοπίστηκε στην κατοχή του 41χρονου συλληφθέντα.
 
Ανακρινόμενος ο 41χρονος είχε αναφέρει στα μέλη της ΥΚΑΝ ότι παρέλαβε τα 7μιση κιλά ναρκωτικά από συγκεκριμένη εταιρεία ταχυμεταφορών στη Λεμεσό και πως είχε συνεργάτη από την Ελλάδα, ο οποίος του έδωσε οδηγίες να τα παραδώσει σε συγκεκριμένο άτομο στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.
 
Ωστόσο το αυτοκίνητο του 41χρονου ανακόπηκε χθες το απόγευμα από μέλη του Κλιμακίου Λάρνακας της ΥΚΑΝ και κατά τη διάρκεια έρευνας εντοπίστηκε στο χώρο αποσκευών του οχήματος ένα χάρτινο κιβώτιο, στο οποίο υπήρχαν επτά σφραγισμένες συσκευασίες από νάιλον, που περιείχαν φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού βάρους 7μιση κιλών.
 
Τα δύο άτομα συνελήφθηκαν για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λάρνακας όπου, ο 53χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του.
 
Ο 41χρονος τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του, αφού είναι ύποπτος μεταξύ άλλων κατηγοριών για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας Β δηλαδή κάνναβης βάρους 7μιση κιλών και για παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών κατηγορίας Β, επίσης κάνναβης, βάρους 15 κιλών.
 
Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας).

Δειτε Επισης

Φορτηγό ακινητοποιήθηκε και μπλόκαρε τον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μια λωρίδα
Εξωθούσαν ανήλικες στην πορνεία και τις πλήρωναν με κοκαΐνη στην Αθήνα-Τέσσερις συλλήψεις
Μόρφου Νεόφυτος για το σκάνδαλο στη Μονή-«Δαιμονικές δυνάμεις κάνουν πολλαπλές επιθέσεις, δοκιμάζεται η πίστη»
Έτοιμο να αποπλεύσει για Γάζα το δεύτερο πλοίο με 500 τόνους βοήθειας
Απάντηση Αθήνας σε Ερντογάν-«Οι δηλώσεις για την Κύπρο προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων»
Η πρώτη συνέντευξη της Sophia the Robot στην τηλεόραση-«Δεν έχουμε καμία επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο»
Πέφτουν τα τείχη, ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση των 57 θυμάτων των Τεμπών
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα-Κλάπηκαν κοσμήματα και χρυσαφικά από οικία
Φωτιά σε δύο οχήματα έξω από μηχανουργείο στην Πάφο-Επηρεάστηκε και τρίτο
Καλωσόρισε τη λειτουργία διαδρόμου από την Κύπρο, τόνισε ανάγκη χερσαίων περασμάτων ο Μπορέλ