Δύο συλλήψεις για την ενέδρα θανάτου στον Καλλιτσιώνη-Γνωστοί στις Αρχές

Εξελίξεις σημειώνονται γύρω από την ενέδρα θανάτου 29χρονου Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, γνωστός ως «Βαλεντίνος», αφού η Αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία τα οποία την οδήγησαν σε δύο συλλήψεις.
 
Μετά από σχετική μαρτυρία που έφθασε ενώπιον των Αρχών, η Αστυνομία αποτάθηκε στο Δικαστήριο και εξασφάλισε τα δύο εντάλματα σύλληψης εναντίον Ελληνοκυπρίων, 40 και 29 ετών, οι οποίοι αφού εντοπίστηκαν φόρεσαν χειροπέδες. Πρόκειται για πρόσωπα, γνωστά στις Αρχές, εκ των οποίων ο ένας βαρύνεται και με καταδίκες, τα οποία αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η εμπλοκή Καλλιτσιώνη στο τετραπλό φονικό, η μαρτυρία για τον «χαφιέ» και όσα είχε καταθέσει
 
Η δολοφονία διαπράχθηκε το βράδυ της 25ης Ιουνίου, έξω από την πατρική οικία του «Βαλεντίνου» στην Ορμήδεια. Όπως προκύπτει από τις εξετάσεις, ο δράστης φαίνεται να παραμόνευε σε διπλανό χωράφι, κρυμμένος πίσω από φούρνο, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο βρέθηκαν φυσίγγια και πατημασιές παπουτσιών, όπως επίσης και άλλα ευρήματα.
 
Ο 29χρονος, πατέρας δύο παιδιών, βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο στην πατρική του οικία, μέχρι που αυτός τον αποχαιρέτησε για να αποχωρήσει, γύρω στις έντεκα το βράδυ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποτελέσματα επί των τεκμηρίων πιθανόν να δείξουν τον δολοφόνο του Καλλιτσιώνη

Ωστόσο, ο φίλος του 29χρονου άκουσε πυροβολισμούς και έτρεξε πίσω προς τον Καλλιτσιώνη, όπου τον εντόπισε σε λίμνη αίματος, στη βεράντα της οικίας, ενώ την ίδια ώρα αντιλήφθηκε μια μοτοσικλέτα να αποχωρεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την περιοχή. 
 
Μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, λίγο μετά το άκουσμα των πυροβολισμών, αντιλήφθηκε να απομακρύνεται από το μέρος και γείτονας, o οποίος ανέφερε πως και την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας, είχε δει δύο μοτοσικλέτες να πηγαινοέρχονται και θεώρησε πως κινούνταν ύποπτα στο μέρος.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο συνδέονται με μοτοσικλέτα με την οποία εκτιμούν οι Αρχές πως εμπλέκεται στην υπόθεση, ενώ οι ανακριτές περίμεναν αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων, που θα τους οδηγούσαν πιθανόν στον εντοπισμό των δραστών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν τα ανοικτά μέτωπα Καλλιτσιώνη, στο επίκεντρο το στρατόπεδο Καλοψιδιώτη
 
Στο μεταξύ, ενώπιον των Αρχών είχαν φθάσει συγκεκριμένες πληροφορίες από φιλικά και συγγενικά πρόσωπα του θύματος, σύμφωνα με τις οποίες ο άτυχος Καλλιτσιώνης, ήταν δέκτης απειλών το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο η Αστυνομία δεν είχε οποιεσδήποτε πληροφορίες, ούτε καν καταγγελία σε σχέση με απειλές κατά του Καλλιτσιώνη και ως εκ τούτου οι αναφορές αυτές διερευνώνται.
 
Οι Αρχές θεωρούν δεδομένο πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φόντο τον υπόκοσμο, χωρίς να αποκλείεται η δολοφονία του να σχετίζεται με τις βεντέτες της Αγίας Νάπας, λαμβάνοντας υπόψη πως το θύμα ήταν φρουρός του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη και φίλος και στενός συνεργάτης του αδελφότεκνου του επιχειρηματία, Γιάννη Καλοψιδιώτη.
 
Υπενθυμίζεται πως από την νεκροτομή στη σορό του 29χρονου, διαπιστώθηκε πως δέχθηκε πέντε τραύματα από κυνηγετικό όπλο. Το θύμα είχε τέσσερα τραύματα στην δεξιά πλευρά του μπροστινού μέρους του σώματος του και ένα τραύμα στο πλάι, με το ένα τραύμα μπροστά να ήταν και το θανατηφόρο. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μίλησε η νεκροτομή στη σορό του Καλλιτσιώνη-Πέντε τα τραύματα από πυροβόλο όπλο
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι.. συγκυρίες του Ιουνίου, η αιματοβαμμένη βεντέτα και η σύνδεση Καλλιτσιώνη

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ