Και τρίτος συλληφθέντας για την επίθεση και ληστεία σε βάρος 66χρονης

Σε άλλη μία σύλληψη προέβη η Αστυνομία, σχετικά με την υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος 66χρονης την περασμένη Κυριακή στη Λεμεσό.
 
Πρόκειται για τον τρίτο καταζητούμενο στην υπόθεση, έναν 47χρονο Ε/κ, ο οποίος είχε κατονομαστεί από τον πρώτο συλληφθέντα.Ο ύποπτος ανακρίνεται στο ΤΑΕ Λεμεσού και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε δύο για την επίθεση και ληστεία κατά της 66χρονης στη Λεμεσό
 
Υπενθυμίζεται ότι το θύμα δέχθηκε επίθεση από δυο άνδρες, που ήταν κρυμμένοι στο κλιμακοστάσιο, ενώ έβγαινε από το διαμέρισμα της.  Αφού την κτύπησαν με μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι, την οδήγησαν στο διαμέρισμα και την φίμωσαν , ενώ ακολούθως έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά, τιμαλφή και χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή. Η 66χρονη κατάφερε στη συνέχεια να καλέσει συγγενικό της πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία θεωρεί την υπόθεση εξιχνιασθείσα, μετά τις συλλήψεις στις οποίες προέβη.  Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως η Αστυνομία προχώρησε σε άμεσες ενέργειες και εξασφάλισε μαρτυρία σε σχέση με την εμπλοκή των δυο προσώπων, ενός 46χρονου Ε/κ και ενός 49χρονου ευρωπαίου πολίτη.
 
Ο πρώτος συνελήφθη χθες και σήμερα τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη σήμερα και ανακρίνεται, ενώ αύριο αναμένεται να ζητηθεί η κράτηση του.
 
Οι δυο ύποπτοι, που έχουν απασχολήσει ξανά την Αστυνομία σε διάφορες υποθέσεις, έχουν δώσει κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται, είπε ο κ. Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι η κλαπείσα περιουσία δεν έχει μέχρι στιγμής εντοπιστεί.
 
Η 66χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με κάταγμα κρανίου και η κατάσταση της, αν και σοβαρή, παρουσιάζει βελτίωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον