Κυριακή 25 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έλυσαν την εξίσωση του εγκλήματος οι νεκροτομές-Τα ιατροδικαστικά ευρήματα

  01/07/2020 14:36
Έλυσαν την εξίσωση του εγκλήματος οι νεκροτομές-Τα ιατροδικαστικά ευρήματα

Έλυσαν την εξίσωση του εγκλήματος οι νεκροτομές-Τα ιατροδικαστικά ευρήματα

  01/07/2020 14:36
Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές στις σορούς του 56χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου και της 44χρονης Νίκης Σιεφταλή, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί σε διαμέρισμα στη Λακατάμια, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Λύνουν το γρίφο και δίνουν απαντήσεις στα σκοτεινά σημεία οι νεκροτομές

Σύμφωνα με τα ευρήματα από τις νεκροτομές που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Αγγελική Παπέττα, ο θάνατος τόσο της 44χρονης όσο και του 56χρονου οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία και αιμορραγικό σοκ, που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο. 

Ο 56χρονος έφερε τραύμα στο στήθος και η 44χρονη στο κάτω μέρος του λαιμού, ενώ όπως προκύπτει, ο άντρας ήταν αυτός που σκότωσε την γυναίκα και μετά έθεσε τέρμα στη ζωή του. 

Σε ότι αφορά το τραύμα της γυναίκας στο χέρι, κάτι που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάτησε αυτή τη σκανδάλη, κατά τη νεκροτομή διαπιστώθηκε πως δεν επρόκειτο για έγκαυμα ή τραύμα αλλά ήταν αίματα από την σκηνή του εγκλήματος και ως εκ τούτου αποκλείστηκε αυτό το σενάριο. 

Η νεκροτομή έρχεται να επιβεβαιώσει το επικρατέστερο σενάριο που είχαν καταλήξει οι Αρχές, μετά και τον εντοπισμό του σημειώματος που άφησε ο 56χρονος, με το οποίο έλεγε πως θα θέσει τέρμα στη ζωή του και αποχαιρετούσε την οικογένεια του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος και η 44χρονη εντοπίστηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος στο διαμέρισμα του Χριστοδούλου, με την Αστυνομία εξαρχής να αποκλείει την εμπλοκή τρίτου προσώπου και να διερευνά υπόθεση φόνου και αυτοχειρίας. Τα θύματα εντόπισε γείτονας, ο οποίος αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, ενώ στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκε το φονικό όπλο. 

Η Αστυνομία συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων και συλλέγει πληροφορίες, ώστε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σε σχέση με το τι προηγήθηκε και πώς η 44χρονη βρέθηκε στην οικία του 56χρονου, με τον οποίο είχαν σχέση και τον τελευταίο καιρό βρίσκονταν σε διάσταση. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας