Τετάρτη 28 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το σημείωμα που έφερε νέα δεδομένα-Τι δείχνουν οι έρευνες

  30/06/2020 08:18
Το σημείωμα που έφερε νέα δεδομένα-Τι δείχνουν οι έρευνες

Το σημείωμα που έφερε νέα δεδομένα-Τι δείχνουν οι έρευνες

  30/06/2020 08:18
Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με το έγκλημα που διαπράχθηκε χθες βράδυ στη Λακατάμια και τον εντοπισμό δύο πτωμάτων, της Νίκης Σιεφταλή, 44 χρόνων και του Χριστάκη Χριστοδούλου 56 ετών.
 
Οι εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα, ενώ μέσα από μαρτυρίες και στοιχεία οι ανακριτές προσπαθούν να διαπιστώσουν τι προηγήθηκε του εγκλήματος.
Στο εν λόγω διαμέρισμα διέμενε ο 56χρονος Χριστοδούλου και φαίνεται να τον είχε επισκεφθεί η 44χρονη Σιεφταλή, με την οποία διατηρούσε σχέση και τον τελευταίο καιρό βρίσκονταν σε διάσταση.
 
 
Οι δύο βρέθηκαν νεκροί στο σαλόνι του διαμερίσματος και όπως προκύπτει από τις προκαταρκτικές έρευνες ο άνδρας φέρει τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο στήθος, ενώ η γυναίκα φέρει τραύμα στον λαιμό.
Δίπλα από τη γυναίκα εντοπίστηκε κυνηγετικό όπλο το οποίο φαίνεται να ανήκει στον Χριστοδούλου, ενώ από τραύμα που έφερε η γυναίκα στο χέρι, φαίνεται πως χρησιμοποίησε και αυτή το κυνηγετικό όπλο.
 
 
Όπως δήλωσε και χθες βράδυ ο βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, Δημήτρης Δημητρίου, διερευνάται υπόθεση φόνου και αυτοχειρίας, ωστόσο παραμένει άγνωστο ποιος σκότωσε ποιον και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του, με το σενάριο η γυναίκα να σκότωσε τον άνδρα να παραμένει ανοικτό.
Ωστόσο, στην εξίσωση των ανακριτών, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε να προστεθεί ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμα του Χριστοδούλου που αν και οι έρευνες δείχνουν ότι η γυναίκα χρησιμοποίησε το όπλο, εντούτοις από το σημείωμα, φαίνεται πως ο 56χρονος, είχε σκοπό να θέσει τέρμα στη ζωή του.
 
Το εν λόγω σημείωμα παραλήφθηκε για επιστημονικές εξετάσεις με την Αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες και να επιχειρεί να εξακριβώσει τις ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος. 
 

Περαιτέρω φως στην υπόθεση, θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών των θυμάτων που θα διενεργηθεί από τους ιατροδικαστές, Νικόλα Χαραλάμπους, Σοφοκλή Σοφοκλέους και Αγγελική Παπέττα.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας