Σάββατο 11 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κυκλοφοριακό χάος στους αυτοκινητόδρομους λόγω τροχαίων σε τρία σημεία (pics)

  28/06/2020 20:03
Κυκλοφοριακό χάος στους αυτοκινητόδρομους λόγω τροχαίων σε τρία σημεία (pics)

Κυκλοφοριακό χάος στους αυτοκινητόδρομους λόγω τροχαίων σε τρία σημεία (pics)

  28/06/2020 20:03

Κυκλοφοριακό χάος παρατηρήθηκε το απόγευμα στους αυτοκινητόδρομους, έπειτα από τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν σε διαφορετικά σημεία, καθώς επίσης και λόγω της αυξημένης κίνησης.
 
Κλειστός για πάνω από πέντε ώρες έμεινε ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας, στο ύψος της Κοινότητας Πύργου, Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω τροχαίου ατυχήματος με φορτηγό όχημα που μετέφερε σανό. Λόγω του ατυχήματος, που συνέβη λίγο πριν τις 3.00 το απόγευμα της Κυριακής, είχαν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανατράπηκε φορτηγό που μετέφερε σανό-Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος (pics)


Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων που κατευθύνονταν προς Λευκωσία, μπορούσαν να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στην έξοδο προς την Κοινότητα Πύργου και να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την επόμενη είσοδο.
 
Στην αντίθετη κατεύθυνση πορείας προς Λεμεσό, ο δρόμος είχε καθαριστεί και δοθεί στην κυκλοφορία, αρκετές ώρες νωρίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας πέντε ώρες μετά το τροχαίο


Λόγω του ατυχήματος, παρατηρήθηκε αυξημένη τροχαία. Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο Λεμεσού, αφού εξέφρασε πόνο στη μέση.
 

Ανατράπηκε όχημα παρά τον Ύψωνα
Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, παρά τον Ύψωνα.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 4:30 το απόγευμα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγούσε νεαρή ανατράπηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αναποδογυρίστηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο-Στη σκήνη Αστυνομία

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, για διευθέτηση της τροχαίας κίνησης, αφού το όχημα βρισκόταν για ώρα στον αυτοκινητόδρομο, καθώς επίσης και ασθενοφόρο για να μεταφέρει την νεαρή στο νοσοκομείο, για εξετάσεις.
 


Αυξημένη κίνηση και στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας-Λευκωσίας
Παράλληλα, αυξημένη τροχαία κίνηση σημειώθηκε και στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας-Λευκωσίας, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων.
 
Αυξημένη κίνηση σημειώθηκε κοντά στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε. Ωστόσο, μόνο υλικές ζημιές σημειώθηκαν, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία δεν χρειάστηκε να κλείσει ο δρόμος.

Δείτε φωτογραφίες από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας από το Cy Police CheckPoints

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας