Ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών-Με κατάγματα στο κεφάλι η 66χρονη

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας που διαπράχθηκε το πρωί σε διαμέρισμα στη Λεμεσό και κατά την οποία τραυματίστηκε 66χρονη, εξαπέλυσε η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τρομακτικές στιγμές για γυναίκα στη Λεμεσό-Της επιτέθηκαν, την έδεσαν και την λήστεψαν

Συγκεκριμένα, οι Αρχές αναζητούν δύο πρόσωπα, τα οποία εισήλθαν από ανοιχτό παράθυρο σε πολυκατοικία στην Αγίας Φυλάξεως και αφού κτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος της 66χρονης, που βρίσκεται στον πέμπτο όροφο, όταν εκείνη τους άνοιξε την χτύπησαν, την έδεσαν και την λήστεψαν. Η 66χρονη, φαίνεται μάλιστα να δέχθηκε τα χτυπήματα στο κεφάλι.
Οι δράστες της ζήτησαν να τους δώσει χρήματα και ακολούθως αφού έψαξαν το διαμέρισμα, την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη και διέφυγαν από το μέρος.
 
Στη συνέχεια, η γυναίκα κατάφερε να λυθεί και κάλεσε το γιο της, ο οποίος μετέβη στο σημείο και με τη σειρά του ενημέρωσε τις Αρχές, καθώς επίσης και ασθενοφόρο.
Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, «το ασθενοφόρο, τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις, με σκοπό να διαφανεί τι ακριβώς έχει. Προκαταρκτικά φαίνεται ότι υπέστη κατάγματα κρανίου και θα παραμείνει για νοσηλεία στο νοσοκομείο».
 
Πάντως η κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς, κρίνεται ως σοβαρή.
Σε ότι αφορά τους δράστες, ο κ. Σωτηριάδης είπε ότι «ο ένας της μίλησε στην ελληνική γλώσσα, με κυπριακή διάλεκτο και ο δεύτερος με σπαστά ελληνικά».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας δράστης περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης ξανθός και ο άλλος λεπτής σωματικής διάπλασης μελαχρινός, φέρεται να περίμενε συνεργός τους ο οποίος και τους παρέλαβε με αυτοκίνητο, αγνώστων προς το παρόν στοιχείων.
Ο κ. Σωτηριάδης, σημείωσε εξάλλου ότι, «πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση και όλο το ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκεται στη σκηνή με σκοπό να εντοπίσουμε μαρτυρία είτε από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης είτε από αυτόπτες μάρτυρες για να εντοπίσουμε τους δράστες».
Για τη λεία της ληστείας, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού επισήμανε πως «δεν ξέρουμε ακριβώς τι κλάπηκε γιατί η σκηνή είναι αποκλεισμένη και διενεργούνται εξετάσεις από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές