Ήθελαν πάση θυσία νεκρό τον Καλλιτσιώνη-Επεκτείνονται οι έρευνες

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας γύρω από τη δολοφονία του 29χρονου Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, που διαπράχθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, έξω από το πατρικό του στην Ορμήδεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μίλησε η νεκροτομή στη σορό του Καλλιτσιώνη-Πέντε τα τραύματα από πυροβόλο όπλο

Οι Αρχές, οι οποίες θεωρούν δεδομένο πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στον δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας, επεκτείνουν τις έρευνες τους και στις υπόλοιπες επαρχίες, αφού το θύμα φαίνεται να είχε πολλά ανοιχτά μέτωπα.
 
Μάλιστα, στην Αστυνομία έφθασαν πληροφορίες ότι ο Καλλιτσιώνης ήταν δέκτης απειλών το τελευταίο διάστημα, κάτι που διερευνάται από τις Αρχές, οι οποίες δεν είχαν ενώπιον τους οποιαδήποτε καταγγελία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποτελέσματα επί των τεκμηρίων πιθανόν να δείξουν τον δολοφόνο του Καλλιτσιώνη

Παράλληλα, καθοριστικής σημασίας, είναι και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων, τα οποία ενδεχομένως να ρίξουν φως στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, στο σημείο που διαπράχθηκε το έγκλημα, οι Αρχές εντόπισαν φυσίγγια, αλλά και πατημασίες, οι οποίες πιθανόν να οδηγήσουν στο δράστη της δολοφονίας του Καλλιτσιώνη.
 
Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, αυτό που προκύπτει, είναι πως ο δράστης φαίνεται να παραμόνευε σε διπλανό, από το σπίτι, χωράφι, κρυμμένος πίσω από φούρνο και μόλις αντιλήφθηκε το θύμα άνοιξε πυρ εναντίον του.
 
Τον ήθελαν πάση θυσία νεκρό
Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του Καλλιτσιώνη, από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, διαπιστώθηκε ότι το θύμα έφερε πέντε τραύματα, τέσσερα στο άνω μέρος του σώματος και ένα στο πλευρό, κάτι που καταδεικνύει, πως ο δράστης ήθελε τον 29χρονο, πάση θυσία νεκρό.
 
Το θανατηφόρο τραύμα πάντως, είναι ένα εκ των τραυμάτων στο μπροστινό άνω μέρος της σορού του θύματος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν τα ανοικτά μέτωπα Καλλιτσιώνη, στο επίκεντρο το στρατόπεδο Καλοψιδιώτη

Ο θάνατος του Καλλιτσιώνη, οφείλεται σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, σε αιμορραγικό σοκ και εσωτερική αιμορραγία, προκληθείσα από πυροβόλο όπλο, πιθανόν καραμπίνα.
 
Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 29χρονος, πατέρας δύο παιδιών, βρισκόταν το βράδυ της Πέμπτης στο πατρικό του, με φιλικό του πρόσωπo. Σε κάποια στιγμή, ο φίλος του τον αποχαιρέτησε και κατά την αποχώρηση του, άκουσε πυροβολισμούς.
 
Αμέσως προσέτρεξε στο σημείο και αντίκρισε τον Καλλιτσιώνη να κείτεται νεκρός σε λίμνη αίματος στη βεράντα της οικίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι.. συγκυρίες του Ιουνίου, η αιματοβαμμένη βεντέτα και η σύνδεση Καλλιτσιώνη

Ταυτόχρονα, αντιλήφθηκε και μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, να αποχωρεί από το σημείο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς ωστόσο να διαπιστώσει εάν σε αυτή επέβαιναν ένα ή δύο άτομα.
 
Μοτοσικλέτα, άκουσε και γείτονας, ο οποίος ανέφερε στους ανακριτές, ότι και την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας, είχε δει δύο μοτοσικλέτες να πηγαινοέρχονται στο σημείο και θεώρησε πως κινούνταν ύποπτα.
 
Ως εκ τούτου, οι Αρχές ψάχνουν και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την περιοχή, τα οποία ενδεχομένως να κατέγραψαν τις κινήσεις της μοτοσικλέτας.

Την ίδια ώρα, την πύλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου πέρασαν και θα περάσουν διάφορα πρόσωπα, τόσο από το οικογενειακό όσο και το φιλικό περιβάλλον του 29χρονου, για να δώσουν καταθέσεις.

Στο μεταξύ, στις 16:30 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του 29χρονου, από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Αλαμάνου στην Ορμήδεια.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Καλλιτσιώνης, ήταν φρουρός του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη και είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του τετραπλού φονικού που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου 2016 σε εστιατόριο στην Αγία Νάπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η εμπλοκή Καλλιτσιώνη στο τετραπλό φονικό, η μαρτυρία για τον «χαφιέ» και όσα είχε καταθέσει

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι