Σκηνές «Φαρ Ουέστ» με οδηγό-Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε σε οχήματα

Στη σύλληψη 30χρονου, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη, η οποία προκάλεσε και τον τραυματισμό έξι προσώπων, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό.
 
Σύμφωνα με τις Αρχές, γύρω στις 11 και 50 30χρονος οδηγός με συνοδηγό 18χρονο και συνεπιβάτη 16χρονο, κινείτο ύποπτα στην περιοχή Τραχωνίου.
 
Αστυνομικοί των βρετανικών βάσεων που εντόπισαν το όχημα, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο, ο οδηγός, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά οδήγησε το όχημα του πάνω στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο αστυνομικό όχημα.
 
Οι Αρχές τέθηκαν σε κινητοποίηση και ακολούθησε καταδίωξη στην περιοχή Ύψωνα και συγκεκριμένα στον κάθετο δρόμο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Μάλιστα, ο 30χρονος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και οδηγούσε αντίθετα από την κανονική πορεία των οχημάτων.
 
Ως εκ τούτου, σε κάποια στιγμή το όχημα του 30χρονου συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 22χρονη καθώς και με δεύτερο περιπολικό.
 
Ο 30χρονος μετά την πρόσκρουση, δεν σταμάτησε και συνέχισε την τρελή του πορεία, ενώ συγκρούστηκε και με τρίτο περιπολικό, που οδηγούσε αστυνομικός των βρετανικών βάσεων. Από την τελευταία σύγκρουση, το όχημα του 30χρονου κατέληξε σε πεζοδρόμιο και ακινητοποιήθηκε.
 
Ο οδηγός συνελήφθη, ωστόσο αρνήθηκε να δώσει δείγμα για έλεγχο αλκοόλης και ναρκωτικών.
 
Από την τρελή πορεία του 30χρονου, τραυματίστηκαν συνολικά έξι πρόσωπα, μεταξύ των οποίων η 22χρονη που συγκρούστηκε με το όχημα του, δύο αστυνομικοί, αλλά και οι δύο συνεπιβάτες του 30χρονου.
 
Όλοι οι τραυματίες αφού δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, έλαβαν εξιτήριο. Μάλιστα, τραυματίστηκε και ο 30χρονος ο οποίος φέρει κάταγμα στο χέρι. Ο 30χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για σωρεία οδικών παραβάσεων και άλλων αδικημάτων που φαίνεται πως έχει διαπράξει.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό