Μαρτυρίες για ύποπτες κινήσεις την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας του Καλλιτσιώνη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με την στυγερή δολοφονία 29χρονου Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, γνωστός ως Βαλεντίνος, πατέρας δυο παιδιών, στην Ορμήδεια, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας και τραυματίστηκε κατά την διάπραξη του τετραπλού φονικού που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου στην Αγία Νάπα, όπου σκοτώθηκε ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης.

Ο δράστης, που φαίνεται να γνώριζε τις κινήσεις του 29χρονου, είχε στήσει καρτέρι έξω από την πατρική οικία του θύματος, στην οποία είχε μεταβεί μαζί με φιλικό του πρόσωπο.

Όταν αυτός καληνύχτισε το θύμα και πήγε να αποχωρήσει, άκουσε πυροβολισμούς και είδε μια μοτοσικλέτα να αποχωρεί από το σημείο.

Ο 29χρονους, που δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ η δολοφονία του έθεσε σε κόκκινο συναγερμό τις Αρχές, αφού πρόκειται για άλλο ένα συμβόλαιο θανάτου με φόντο τον υπόκοσμο.

Μάρτυρας, ανέφερε στις Αρχές πως είχε δει δύο μοτοσικλέτες να πηγαινοέρχονται ενώ στη συνέχεια άκουσε αριθμό πυροβολισμών και τους σκύλους να γαβγίζουν. Όπως ανέφερε, είχαν αντιληφθεί και χθες μοτοσικλέτες να κινούνται ύποπτα στην γειτονιά, ενώ όπως είπε στους ανακριτές, ο 29χρονος επισκεπτόταν συχνά την πατρική του οικία.

Στο σημείο κλήθηκαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για έρευνες, ενώ στη σκηνή έσπευσε και ο βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, Δημήτρης Δημητρίου.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις, ενώ οι ανακριτές άρχισαν να αναζητούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την περιοχή, τα οποία ενδεχομένως να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος ΤΑΕ Αμμοχώστου, Γιώργος Οικονόμου, ανέφερε ότι το θύμα απασχόλησε την Αστυνομία για διάφορες υποθέσεις, τονίζοντας πως οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο.

Όπως είπε οι έρευνες στη σκηνή θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και η σορός του θύματος.

Δειτε Επισης

Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα
Αναχώρησαν προς το άγνωστο οι πέντε βάρκες που ανακόπηκαν από τις κυπριακές Αρχές στα σύνορα του Λιβάνου