Παρασκευή 14 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τους σταμάτησαν για έλεγχο, βγήκε από το όχημα και έφυγε τρέχοντας

  17/06/2020 11:40
Τους σταμάτησαν για έλεγχο, βγήκε από το όχημα και έφυγε τρέχοντας

Τους σταμάτησαν για έλεγχο, βγήκε από το όχημα και έφυγε τρέχοντας

  17/06/2020 11:40
Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία και υποβοήθησης απαγορευμένου μετανάστη να εισέλθει ή να παραμείνει στη Δημοκρατία.
 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.30π.μ. μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που κινείτο σε δρόμο της Λευκωσίας. Μόλις το όχημα ακινητοποιήθηκε, άγνωστος άνδρας, ο οποίος επέβαινε στα πίσω καθίσματα, εξήλθε του αυτοκινήτου και κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας.
 
Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να ανακόψουν άλλα τέσσερα πρόσωπα, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Οδηγός του οχήματος ήταν 21χρονος κάτοικος Λευκωσίας και συνοδηγός 23χρονος, ενώ στο πίσω κάθισμα επέβαιναν δύο αλλοδαποί 29 και 22 χρόνων, που όπως διαπιστώθηκε βρίσκονται παράνομα στην Κύπρο. 
 
Ο 21χρονος και ο 23χρονος συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της υποβοήθησης απαγορευμένου μετανάστη να εισέλθει ή να παραμείνει στη Δημοκρατία. Ο 29χρονος και ο 22χρονος συνελήφθησαν επίσης για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία. Και οι τέσσερις τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Ο Αστυνομικός Σταθμό Ομορφίτας διερευνά την υπόθεση.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας