Τρίτη 11 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Με χειρουργική μάσκα, μπούκαρε με μαχαίρι σε δύο αρτοποιεία και έκλεψε τις εισπράξεις

  17/06/2020 07:19
Με χειρουργική μάσκα, μπούκαρε με μαχαίρι σε δύο αρτοποιεία και έκλεψε τις εισπράξεις

Με χειρουργική μάσκα, μπούκαρε με μαχαίρι σε δύο αρτοποιεία και έκλεψε τις εισπράξεις

  17/06/2020 07:19

Δύο υποθέσεις ληστειών σε αρτοποιεία, που διαπράχθηκαν μέσα σε δύο ώρες, και μάλιστα με τον ίδιο δράστη, όπως εκτιμάται, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2π.μ. σήμερα, εισήλθε σε αρτοποιείο στην Κάτω Πάφο, άγνωστος άνδρας ο οποίος προτάσσοντας μαχαίρι και μιλώντας σπαστά αγγλικά, ζήτησε από την υπάλληλο, τα χρήματα από το ταμείο. Αφού άρπαξε τα λεφτά από το ταμείο, τράπηκε σε φυγή πεζός. 

Σύμφωνα με την υπάλληλο του αρτοποιείου, ο δράστης ήταν ύψους 1.75μ. περίπου και κατά τη διάπραξη της ληστείας, φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρα παπούτσια και μαύρο φούτερ με κουκούλα, ενώ είχε το πρόσωπό του καλυμμένο με χειρουργική μάσκα. 

Λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 3.40π.μ., καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, δεύτερη υπόθεση ληστείας σε αρτοποιείο, αυτή τη φορά στη Χλώρακα. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, άγνωστος άνδρας, η περιγραφή του οποίου ταιριάζει, με την περιγραφή του δράστη της πρώτης υπόθεσης, εισήλθε στο αρτοποιείο και αφού άνοιξε το ταμείο, άρχισε να παίρνει τα χρήματα από αυτό. Μόλις έγινε αντιληπτός από την υπάλληλο του αρτοποιείου, αυτός φέρεται να πρόταξε μαχαίρι εναντίον της, να άρπαξε τα χρήματα και να τράπηκε σε φυγή. 

Οι εξετάσεις επικεντρώνονται στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τόσο των υποστατικών που διεπράχθησαν οι δύο ένοπλες ληστείες, όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης από τις δύο  σκηνές, στις οποίες έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου, παραλήφθηκαν τεκμήρια και αποτυπώματα DNA  τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. 

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας