ΒΙΝΤΕΟ: Κατακλυσμός σε Λατσιά, Δάλι και Στρόβολο-Καταιγίδες και σφοδροί άνεμοι

Καταρρακτώδεις βροχές και σφοδροί άνεμοι πλήττουν την Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα τις περιοχές Στροβόλου, Λατσιών και Ιδαλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Άνοιξαν οι ουρανοί στα ορεινά-Καλοκαιρινό μπουρίνι στη Λευκωσία

Τα χειμωνιάτικο σκηνικό, που ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα, κυρίως από τα ορεινά, μεταφέρθηκε στην πρωτεύουσα.
Επίκεντρο της κακοκαιρίας, είναι η περιοχή Λατσιών και Ιδαλίου, όπως επίσης και μέρος του Δήμου Στροβόλου.
Παράλληλα, έντονα καιρικά φαινόμενα παρατηρούνται και στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας Λευκωσίας, όπου σε κάποια σημεία του δρόμου, παρατηρήθηκε συσσώρευση νερού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Κυκλοφοριακό χάος και έντονα καιρικά φαινόμενα παρά τη Ριζοελιά

Για το λόγο αυτό, η Αστυνομία προτρέπει το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεχτικό.
 
LIVE η μεταβολή του καιρού:
 
Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια, θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά παροδικά αρχικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες µετά το µεσηµέρι αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα νότια και ανατολικά µέχρι νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα µέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 βαθµούς στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια, θα παρατηρείται κατά διαστήµατα χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.
Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα αναµένεται να παρατηρούνται τοπικά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.
Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Την Τετάρτη, αραιή σκόνη δυνατό να παρατηρείται στην ατµόσφαιρα, η οποία ωστόσο αναµένεται να υποχωρήσει αργά το βράδυ.
 
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο µέχρι την Τετάρτη, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Πέµπτη θα σηµειώσει πτώση για να κυµανθεί λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του
Μονόδρομος το Συνταγματικό κατά πλειοψηφία-Ξανά στο προσκήνιο και ο διαχωρισμός εξουσιών του Εισαγγελέα
«Όταν δεν υπάρχει ένα σύστημα που θα φοβάται ο πολίτης να διαπράξει ένα έγκλημα, γιατί να μην το κάνει;»
Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων