Αρχηγός για Nava: Εάν ήμασταν τρομοκρατημένοι δεν διερευνούσαμε ούτε τα στημένα

Συνεχίζει να δέχεται επικρίσεις η Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση του νυχτερινού μαγαζιού στον Πρωταρά, με τον Αρχηγό της Δύναμης, Κύπρο Μιχαηλίδη, να απαντά στα περί νόμου της σιωπής και τρομοκρατίας, αναφορικά με τον ιδιοκτήτη του υπό αναφορά μπαρ.
 
«Εάν τα μέλη μας ήταν τρομοκρατημένα δεν θα εξέταζαν ούτε τις υποθέσεις των στημένων αγώνων, ούτε θα έκαναν εννέα καταγγελίες, ούτε θα προχωρούσαν με αίτημα για διάταγμα αναστολής λειτουργίας του μαγαζιού», ήταν η απάντηση του Αρχηγού Αστυνομίας, τονίζοντας πως «η Αστυνομία δεν φοβάται κανένα».   
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απαντά στις επικρίσεις γύρω από το «Νava» ο Αρχηγός-«Θα είμαστε αμείλικτοι»

Ο Αρχηγός Αστυνομίας επανέλαβε για άλλη μια φορά πως είναι πλήρως ικανοποιημένος με τους χειρισμούς της Αστυνομίας, αναφέροντας παράλληλα πως «εάν υπάρχει κάποιος μπάρμπας στην Κορώνη να μας τον δώσετε. Εμείς εντοπίσαμε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως θα λειτουργούσαν τις μέρες του Κατακλυσμού. Το συγκεκριμένο υποστατικό κλήθηκε από τον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή και προειδοποιήθηκε αφού βλέπαμε πως θα μπορούσε να ξεφύγει ο κόσμος. Του ζητήθηκε να εφαρμόσει πλήρως το διάταγμα. Υποσχέθηκε ενώπιον του Αστυνομικού Διευθυντή ότι θα το πράξει».
 
Σε σχέση με τη διευκρίνιση του Γενικού Εισαγγελέα πως είχε συνομιλήσει με τον Αρχηγό Αστυνομίας μια φορά για «κάποια σύλληψη», ο Κύπρος Μιχαηλίδης ανέφερε πως υπήρχε το ενδεχόμενο συλλήψεων και για αυτό ρωτήθηκε ο Κώστας Κληρίδης, υποδεικνύοντας πως τελικά υπήρξε κατάληξη ότι «υπό τις περιστάσεις, δεν ήταν σοφό να προχωρήσουμε σε σύλληψη και αφού θα οδηγείτο στο Δικαστήριο την Τρίτη και θα προχωρούσαμε με αίτημα για αναστολή της λειτουργίας του, θεωρήθηκε πως αυτά τα μέτρα ήταν ικανοποιητικά».  

Παράλληλα, ο Αρχηγός Αστυνομίας επανέλαβε όσα είπε χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης, σε σχέση με τη μη καταχώρηση της υπόθεσης άμεσα, λέγοντας ότι «δεν μπορούσαμε να γίνει καταχώρηση κατά τη διάρκεια σαββατοκύριακο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Navaγησε η βάρκα της υπευθυνότητας, μπαλώνει τις τρύπες η Κυβέρνηση

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου